פורסם 2012 בפברואר 613 שנים אז ככה,אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע.לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך.יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב.ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה.מה עוד אפשר לעשות...?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים אם יש לך מספר יציאות של DVI תנסה להחליף ביניהם. אם זה לא עזר תבדוק אם חיבור ישר ללוח אם קיים. ככה תדע אם זה כרטיס מסך או לא.
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחבר there is no more DVI port.with the VGA its the same.if it works on SAFE MODE it can be the כרטיס מסך??
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחבר הכרטיס מסך מחובר טוב.ובדקתי גם עם מסך אחר וזה עושה את אותו דבר.מזה יכול להיות.?.?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים 1. האם יש לך כרטיס מסך ONBOARD ?אם כן, תנתק פיזית את הכרטיס של GEFORCE ותבדוק איך המחשב מתנהג מול כרטיס אחר.2. בדומה לאופציה הראשונה - האם יש לך כרטיס מסך חלופי לבדוק מולו.מהתיאור שלך, החשד שלי נוטה לכיוון כרטיס מסך תקול דווקא.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים תשמע לפי מה שאתה אומר שגם החלפתה מסך... נשאר שני אופציות קלה - קבל DVI הלך קשה - כרטיס מסך הלך
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחבר כתבתי למעלה שגם עם כבל VGA זה לא עובד.כנראה שהלך הכרטיס מסך=\מחר בבוקר אני אתקשר לשירות של HP שיבואו לקחת אותו. תודה לכל מי שעזר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.