פורסם 2012 בפברואר 513 שנים אני בונה לגיס שלי מחשב חדש..אבל הוא רוצה להשתמש בספק מעמרכת הישנה שלו ובמארז ורציתי לשאול עם הספק הזה יחזיק מערכת כזאתהספק הוא OCZ500SXSהמערכת תיהיהמעבד:I5 2500Kלוח: ASRock Fatal1ty P67 Professionalכרטיס מסך:רדאון AMD 6850
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר תגיד לי משהו.. בקשר ללוח ..יש לו שם קונקטור כפול למעבד (2X4)יש בספק הזה חיבור כזה נוסף? לא יצא לי להסתכל יותר מידי אבל ממבט חטוף לא ראיתי...
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר יש עליו מבצע עכשיו אז שווה וזה אחד הלוחות הטובים שראיתי במחיר הזה..(אני הייתי צריך אותו כי רציתי לוח גדול עם קירור כמו שצריך שיעמוד באוברקלוק)הגיס שלי ראה אותו והתלהב והוא וגם הוא רוצה לוח כזה איכותי לא בטוח שהוא צריך כזה לוח אבל אני לא זה שהולך להתווכח איתו כי הוא גם נכווה כבר מלוח זול...בכל מיקרה זה מחיר מאוד אטרקטיבי אז זה שווה ..בכל מיקרה לגבי הספק.. הוא יתאים? אפשר אולי לחבר רק 4 פינים בנקום 8?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחבר טוב בדקתי עכשיו ואין לספק שלOCZ 8 פינים למעבד..כניראה נביא seasonic s12ii-520 520w הוא אמור להיות מספיק בשביל המערכת הזאת..?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים הספק יספיק. בכל מקרה יש לוחות לא פחות טובים ואוברקלוקרים מצויינים בפחות כסף.בכלל, המפרט נראה לא מאוזן בעליל - אם המחשב לגיימינג מומלץ לקחת כ.מסך חזק יותר.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים מחבר זה נכון אבל לא ניראה לי שהוא ירצה להתפשר על לוח יותר זול..אתה יודע איך זה..פעמים נעולים על מוצר של חברה מסויימת או חברה לא בהכרח שהוא הכי יעיל למערכת.. הוא מפחד לקנות לוח יותר זול..וגם אל תישכח שהפטלטי לוח מדהים ביופיו... בכל מיקרה הלוח כבר הוזמן...והמחיר הגון על כזה מפלצת.. אני בנתיים מעוד מרוצה מהלוח שלי... (כל פעם מסתכל עליו דרך החלון השקוף ומתלהב ) מחכה כבר לעשות אוברקלוק הV1 באמת לא יעיל ל2500K במנוחה איתו המעבד ב50 מחכה שהגוף קירור החדש יגיע.. אצלי באמת אני ישים את ה6870 אבל לו אני חושב יספיק ה6850
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.