עבור לתוכן

Phenom II / 990FX / 2x 460

Featured Replies

פורסם

כמה אתם חושבים שאוכל לקבל עבור חלקים אלו:

AMD Phenom II X4 955 Black Edition - יש קופסה ואת האביזרים שבאו איתו.

990FXA-UD5 - לוח עם מגן I/O בלבד.

2X GIGABYTE GTX 460 768MB - לאחד מהכרטיסים יש קופסה מקורית עם כל האביזרים שבאו איתו. הכרטיס השני לא מגיע עם אביזרים או קופסה.

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לשער את הערך של החלקים שתיארתי לעיל?

פורסם

מעבד 350-400

לוח 300

כרטיס מסך 350 כ"א.

כמובן שזו הערכה בלבד והרכיבים יכולים להימכר לכאן ולכאן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני מניח שאשאיר את החלקים הללו אצלי בנתיים, שהרי אין בכוונתי למכור לוח בפחות משליש מהערך שלו כחדש, וגם המחירים על הכרטיסים נראים לי קצת נמוכים מדי, כאשר כרטיסים עם ביצועים דומים עולים כ - 700 ש״ח.

למרות זאת, אני מעריך את הניסיון לעזור :)

פורסם

הבעייה עם לוח כזה היא שאף אחד לא מחפש כזה.

ה-6850 נמכר ב-650 ש"ח והוא חזר מה-460.

פורסם
  • מחבר

הבעייה עם לוח כזה היא שאף אחד לא מחפש כזה.

ה-6850 נמכר ב-650 ש"ח והוא חזר מה-460.

לגבי הכרטיס, הוא עולה 680 ב - tms, וב - rsm הוא עולה יותר מ - 700. אולי מה שראית היה בקניית מחשב חדש? מבחינת ביצועים, אין ממש הבדל ביניהם, שהרי 6850 הוא המקביל של גרסת 1GB של GTX 460, שחזקה בכ - ~8% מגרסת 768MB. לעומת זאת, אתה מרוויח כרטיס קריר יותר ואוברקלוקר טוב יותר משמעותית.

לגבי הלוח - אתה צודק, אבל אולי יהיה מישהו שישתמש בפונקציות שהלוח מציע? אני אישית לא משתמש בכל הפונקציות שלו, וללא ספק יש לו כמות לא זניחה של אופציות שהוא מציע. אולי מישהו ירצה לשים Tri-Fire? :)

פורסם

אולי אבל שוב, זה לא סביר. מי שמחפש יד שנייה מחפש מחירים זולים משמעותית מקניית חדש. מי שרוצה tri-sli יש לו כסף לפלטפורמה חדשה...

הכל עניין של ביקוש. הנקודה היא, שאין ביקוש ולכן המחיר.

פורסם

NFS תראה..מדובר פה על דעה ולא עובדה.

אתה יכול לנסות ולמכור במחירים מעט גבוהים יותר (אם כי לא מוגזמים) ולהוריד לאט לאט במידה ואין ביקוש.

סה"כ אין מה לעשות...ככה זה- עצם זה שאתה קנית משהו והשתמשת בו לכמה דקות- זה כבר מוריד את ערך המוצר בכמה עשרות אחוזים.

פורסם

חוץ מזה שהמעבד עדיין חזק וצמד 460 לא פראיירים בכלל. אם אתה רוצה לשדרג אולי זה לא הזמן.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני לא מנצל את הכוח של המחשב כמו שציפיתי. לא בשדרוג אני רוצה, אם כי בסוג של Downgrade לבנתיים, כי גם ככה אני משחק רק במשחקים מבוססים מנועי סורס, ובשביל זה גם 8800 הוא מעל ומעבר, כך שהמחשב לא מתאמץ בכלל :(

פורסם
  • מחבר

OK, אז יש קונה פוטנציאלי למערכת שלי ב - 1,900, תודה על הצעות בכל אופן.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

אני לא יודע אם זה עוד אקטואלי, אבל אני מעוניין בלוח אם.

שלח לי מייל אם אתה רוצה למכור אותו ל:

duniol2@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים