עבור לתוכן

שאלות בקשר לאבק,למה זה מפריע ואיך מנקים

Featured Replies

פורסם

שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטנים

יש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ?

שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?

פורסם

שאב בחופשיות.. ;)

אם אתה עדיין מפחד אתה יכול להשתמש בקומפרסור או ספריי אוויר דחוס שאפשר לקנות באיס או משהוא דומה..

שמעתי גם על אנשים שמשתמשים בקשים ועוושים פו אם אתה ממש מפחד.. :P

פורסם
  • מחבר

שאב בחופשיות.. ;)

אם אתה עדיין מפחד אתה יכול להשתמש בקומפרסור או ספריי אוויר דחוס שאפשר לקנות באיס או משהוא דומה..

שמעתי גם על אנשים שמשתמשים בקשים ועוושים פו אם אתה ממש מפחד.. :P

יש לי סיוטים מאנשים שעושים פווו עם קשית, בכיתה ו שכן שלי ככה ניקה לי את הלוח אם מאבק והשאיר מלא מלא טיפות של רוק ולא הדלקתי את המחשב 3 ימים לחכות שיתיבש לגמרי..

אוויר דחוס לא מצאתי בהום סנטר

קומפרסור אין לי בבית

שואב אבק זה מאה אחוז בטוח שאני יצמיד לסינק!?!?

מקסימום אני יקח קשית וישאב.... כמה מגעיל אבק כבר יכול להיות!? חח סתם...

פורסם

אתה יכול גם עם פן כזה שמייבש את השיער {רק תוודא שיש שם אופציה שייצא אוויר לא חם} זה גם טוב לשאר הדברים.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

עכשיו מישהו יכול לענות לי מה מפריע אבק על כנפיים של מאורר ?

פורסם

אני מנקה עם פן לשיער מדי שבועיים ככה ונמחשב מבריק.

פורסם

תודה :)

עכשיו מישהו יכול לענות לי מה מפריע אבק על כנפיים של מאורר ?

גם אבק כמה שהוא נירא קל משקל אבל שיש אותו מכמויות די גדולות זה מאיט את התנועה של המאוורר (rpm) וגם זה יכול להיכנס לתוך המאוורר עצמו ולתקועה את הציר לכן מומלצ לנקות גם את זה

פורסם

שאיבה לא מפריע לחלוטין

ואם יש מעט אבק על הכנפיים זה לא קריטי , אבל גם לא ממש מועיל

פורסם
  • מחבר

אז זהו שמאוררים ג'נריים אני מפרק לגמרי מהציר, מנקה את הכנפיים ביסודיות ומוסיף קצת WD40 לציר

אבל מאוררים כמו TT-SF2 והSPARK7 אני לא מפרק אף פעם, אתמול פירקתי אותם לראות מה המצב

וניקית קצת עם האצבע את האבק שהיה על הכנפיים שלהם..לא היה המון המון אבל היה קצת. ניקית מה שאפשר רק עם האצבע וזייהו בעצם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים