פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים שאלה ראשונה, יש לי ספארק 7+ והשלבים בסינק נורא נורא דקים וקצת גמישית, על הסינק יש המון המון חוצצים עם מרווחים קטניםיש על הסינק אבק איך אני אמור לנקות את זה בלי להוציא את הסינק מהסוקט, מותר להצמיד שואב אבק להיטסינק או שזה יגרום לחשמל סטטי ?שאלה שניה, הבנתי שהאבק מפריע בסינק לכניסת האוויר, אבל האם הוא מפריע על הכנפיים במאוררי מארז רגילים? ואם כן, למה?
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים שאב בחופשיות.. אם אתה עדיין מפחד אתה יכול להשתמש בקומפרסור או ספריי אוויר דחוס שאפשר לקנות באיס או משהוא דומה.. שמעתי גם על אנשים שמשתמשים בקשים ועוושים פו אם אתה ממש מפחד..
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר שאב בחופשיות.. אם אתה עדיין מפחד אתה יכול להשתמש בקומפרסור או ספריי אוויר דחוס שאפשר לקנות באיס או משהוא דומה.. שמעתי גם על אנשים שמשתמשים בקשים ועוושים פו אם אתה ממש מפחד.. יש לי סיוטים מאנשים שעושים פווו עם קשית, בכיתה ו שכן שלי ככה ניקה לי את הלוח אם מאבק והשאיר מלא מלא טיפות של רוק ולא הדלקתי את המחשב 3 ימים לחכות שיתיבש לגמרי.. אוויר דחוס לא מצאתי בהום סנטר קומפרסור אין לי בבית שואב אבק זה מאה אחוז בטוח שאני יצמיד לסינק!?!? מקסימום אני יקח קשית וישאב.... כמה מגעיל אבק כבר יכול להיות!? חח סתם...
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אתה יכול גם עם פן כזה שמייבש את השיער {רק תוודא שיש שם אופציה שייצא אוויר לא חם} זה גם טוב לשאר הדברים.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים תודה עכשיו מישהו יכול לענות לי מה מפריע אבק על כנפיים של מאורר ? גם אבק כמה שהוא נירא קל משקל אבל שיש אותו מכמויות די גדולות זה מאיט את התנועה של המאוורר (rpm) וגם זה יכול להיכנס לתוך המאוורר עצמו ולתקועה את הציר לכן מומלצ לנקות גם את זה
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים שאיבה לא מפריע לחלוטיןואם יש מעט אבק על הכנפיים זה לא קריטי , אבל גם לא ממש מועיל
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר אז זהו שמאוררים ג'נריים אני מפרק לגמרי מהציר, מנקה את הכנפיים ביסודיות ומוסיף קצת WD40 לציראבל מאוררים כמו TT-SF2 והSPARK7 אני לא מפרק אף פעם, אתמול פירקתי אותם לראות מה המצבוניקית קצת עם האצבע את האבק שהיה על הכנפיים שלהם..לא היה המון המון אבל היה קצת. ניקית מה שאפשר רק עם האצבע וזייהו בעצם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.