פורסם 2012 בפברואר 413 שנים שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשותמה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקיםהמסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזרבדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיךאשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים מחבר לא הבנתי כ"כ למה אתה מתכוון איזה חברה אים זה לוח אם אז GIGBYTE ואין OC"2GB NVIDIA GTX 460"
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים מחבר Field ValueVideo Adapter Properties Device Description NVIDIA GeForce GTX 460Adapter String GeForce GTX 460BIOS String Version 70.4.1b.0.7Chip Type GeForce GTX 460DAC Type Integrated RAMDACDriver Date 15/10/2011Driver Version 8.17.12.8562 - nVIDIA ForceWare 285.62Driver Provider NVIDIAMemory Size 2048 MBלא עבר OC
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים אתה לא מבין אני שואל לא על הצ'יפ של כרטיס מסך אלא על הפלטה אסוס,ג'יגהביים,אקס אפ אקס,אם אס איי,וכו' מה חברת הפלטה?
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים מחבר אתה לא מבין אני שואל לא על הצ'יפ של כרטיס מסך אלא על הפלטה אסוס,ג'יגהביים,אקס אפ אקס,אם אס איי,וכו' מה חברת הפלטה? אה סליחה אחי SPARKLE חחחחחחח באמת סליחה לא יצאתי חמור
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים רוצה תאמין רוצה לא ככה חשבתי כל מיני חנויות עושים מבצע אליהם יש להם בעיה אני לא יודי בידיוק איזו תנסה להכניס את הכרטיס למחשב אחר ולראות אם הבעיה נמשכת.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים מחבר רוצה תאמין רוצה לא ככה חשבתי כל מיני חנויות עושים מבצע אליהם יש להם בעיה אני לא יודי בידיוק איזו תנסה להכניס את הכרטיס למחשב אחר ולראות אם הבעיה נמשכת. איזה באסה........תהגיד אם באמת אני רואה שזה קורא בעוד מחשב מה אתה ממליץ ללכת לאיפה שקניתי את הכרטיס לתיקון או שאין למה לטרוח?
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים אני חושב שכידי לנסות להחליף אפילו תוסיף כמה שקלים ותתפתר ממנו כך משהו איכותי ג'יגהבייט אסוס אקסאפאיקס וכו' תידע אותי מה קורה
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים כמו שידידנו ציין כאן : בדוק במחשב אחר וראה אם הבעיה חוזרת.לרוב מדובר בכרטיס לא תקין אך שווה לבדוק עם מערכת נוספת לשלילת הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.