פורסם 2012 בפברואר 413 שנים שלום,יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא.מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך.לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה:http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270יש לי כמה שאלות:1. מה זה אומר של slave ?2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום?3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי?4. דעתכם בכללי על פלאש זול זה?אני לא מחפש משהו מקצועי אלא פתרון זול לצילום בתנאי חושך (מסיבה וכו')
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים YN460 מבזק טוב מאוד יחסית למחירו (יש עליו המון ביקורות ברשת וגם סקירה קצרה שלי עליו כאן - תריץ חיפוש), אבל הוא ידני לחלוטין - ז"א שהוא לא יאיר כ-focus assist.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר ידני לחלוטין זה מה שיש לי כרגע...אני מחפש אחד שידע לפקס את המצלמה בתנאי חושך..זה מוזר, אם הוא לא יודע לבצע FOCUS ASSIST אז למה יש לו את נורות האינפרא אדום מתחת לפלאש?
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים למה יש לו את נורות האינפרא אדום מתחת לפלאש?לא נורה- חיישן, זה לסלייב אופטי אם אינני טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.