פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר לשאלתך WH,http://www.refrigerationbasics.com/1024x768/rb1.htmועוד כמה תמונות על ההתקדמות
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים נראה נחמד ביותר, מאיפה אגב תשיג גז, וגם כמו שזכור לי אתה צריך בלוק - ובלוק רציני שעומד בלחצים מאוד גבוהים איך אתה מתכוון להשיג אחד או לבנות אחד.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר אני יבנה תבלוקים , אבל אני לא עושה direct die אני מקרר בעזרת זה תמים ואז את המעבד, ולכן הלחץ לא יהיה כלכך כבד על הבלוקוגז ראיתי שם אצל אותו איש היה לו מיכל דיי גדול.. אני ימלא שם :]שבת הבאה אני ימשיך עם המיכל מיים והמאדה
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אם אני לא טועה אתה תהפוך את המים לקרח או תביא אותם לטמפ מאוד קרובה לקיפאון - תדאג לאיטום טוב למארז מלחות ובמיוחד למעבד.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר החלטתי בקשר לנוזל אבל אולי אני ישים 50% antifreeze 50% מנטהול כדי לדלל ולמנוע בקטריות או שאני פשוט ישים 100% אלכוהול עוד לא הלחטתי.. והציפיות שלי זה טמפרטות "מים" של בסביבות ה -20 עד -40אבל עכשיו שאני חושב על זה אני אולי ילך על קירור ישיר (DIRECT DIE) ככה אני לא יצתרך לדאוג לזה שהמשאבה תתפרק או לסוג נוזל ועוד בעיות רבות כמו תקציב למשל .. :-\אומנם יהיה קשה יותר לבנות תמאדה .. :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.