עבור לתוכן

האם KT400A תומך בבארטונים החדשים?

Featured Replies

פורסם

אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A...

באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....

פורסם

אין מצב, ללוח אין מחלק של 1/6 ככה שהסיכויי שהוא יהיה יציב ב 200 באס נמוך מאוד.

פורסם

אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A...

באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....

אין מצב, ללוח אין מחלק של 1/6 ככה שהסיכויי שהוא יהיה יציב ב 200 באס נמוך מאוד.

אמירם לא חייב להיות מצב שהביוס יגדיר מחלקים, אם אין מחלק של 1/6 הוא יכול להוריד את ה Frequancy של ה FSB ל 333MHz, הוא בחיים לא יגדיר מהירות FSB של 200MHz, יש כמה סידרי עדיפויות:

1) יש לוחות אם שצריך להגדיר בהם מחלקים, ואם לא מגדירים הם פשוט מורידים את מהירות ה FSB.

2) יש לוחות אם שמגדירים מחלקים ואם אין מחלק בהתאם אז הם מורידים את מהירות ה FSB.

It's all up to the BIOS software

ככה שלא משנה מה זה תמיד יהיה יציב אבל לא אומר שיהיה מהיר בהתאם, הוא פשוט יעבוד ב 333MHz FSB מה שיוריד את מהירות המעבד הנוכחית והוא לא יחשב יותר ל AXP 3000+ או 3200+ (תכפילו 166 במקום 200 במכפלה הנוכחית של המעבד ותקבלו את המהירות החדשה)

פורסם

אוקיי, אז לקחת מעבד 3200+ והפכת אותו לבארטון 2500. מה הרווחת? כלום.

המעבד לא תומך במהירות הבאס של המעבד והוא לא יעבוד יציב במהירות כזאת (אלא אם כן הוא מסוגל להגיע אליה באוברקלוק שזה ממש סיכוי נמוך עם לוח כזה).

פורסם

ערן הצ'יפסט בחיים לא יהיה במצב אובר קלוק אלא אם כן החלטת לעשות את זה ידנית

פורסם

כשתפעיל את המעבד על הלוח הזה, מהירות הFSB תהיה 166.

אם הצ'יפסט יוכל לעבוד יציב באוברקלוק (ידני כמובן) של 200FSB רק אז תוכל להפעיל את המעבד כמו שצריך.

כל עוד הלוח לא מגיע למהירות כזאת אז זה בזבוז של יכולת ניצול המעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , הבנתי , תודה , מתי לדעתכם יהיה לי צורך לשדרג מעבד + לוח ? כאילו מתי זה הדברים שיש לי עכשיו יתחילו להיות איטיים סתכלו במפרט...

פורסם

כעקרון אפשר להפעיל אותו ב166 באס, ולהעלות את המכפיל, ככה לפחות לנצל את מהירות העיבוד המקורית, ולהפסיד "רק" את מהירות הבאס

פורסם

זה לא פשוט כפי שזה נשמע.

פורסם

אוקיי , הבנתי , תודה , מתי לדעתכם יהיה לי צורך לשדרג מעבד + לוח ? כאילו מתי זה הדברים שיש לי עכשיו יתחילו להיות איטיים סתכלו במפרט...

כאשר היישומים יפסיקו לרוץ בקצב/איכות המתאימים לך. לא ניתן לקבוע פרק זמן מכיוון שלכל משתמש יש שימושים שונים ביישומים שונים ולכן יהיה משתמש שהמערכת הזו לא תספיק לו כבר בעוד חצי שנה, ויהיה אחר שהמערכת תספיק לו גם בעוד שנתיים.

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר משחק משחקים , אם נגיד אני ישים על המפרט שיש לי כרגע RADEON 9800NP האם המפרט שלי ינצל בין 60-70אחוז או בין 90ל 100אחוזים מהכרטיס?

פורסם

המפרט הנוכחי שלך ינצל את הכרטיס באיזור של 100%.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שכולכם אומרים המפרט הזה יספק אותי לפחות לעוד שנה וחצי שנתיים... :x תודה ולהתראות.

פורסם

יש לי את הלוח הבא - ABIT NF7-SL ורציתי לדעת אם הלוח שלי תומל ב 400 FSB ?

כי לפי מה שרשום ב AIDA 32-

Motherboard ChipsetnForce2-U400

זה אומר שהלוח שלי תומך ? ???

פורסם
  • מחבר

כל לוחות הUltra 400 תומכים רשמית בבאס 400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים