עבור לתוכן

נוסף סירטון@@ לבעיה הכי מוזרה בעולם!! - שגם אין לי שם

Featured Replies

פורסם

אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא....

יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון...

אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי.

אוקי נתחיל מהמפרט:

יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9.

יש לי ספק 700W של OCZ

כרטיס מסך 4870X2 של ATI

מעבד QX6700 של אינטל

זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2

CL4-4-4-12

עכשיו...

כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך.

המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי:

א. המנורות של הלוח אם שלי נדלקות כולן.

ב. המנורות של הכרטיס מסך שלי נדלקות כולן.

ג. כל המאווררים במחשב מתחילים לעבוד על 100%.

חיפשתי וקראתי בספר שמקבלים עם הלוח אם וגיליתי שהמנורות האלה הם אינדיקציה לכמה המעבד שלי עובד.

זאת אומרת, שכל המנורות עובדות הבמעבד שלי עובד ב100%, יעני CPU LOAD 100%

כנל לכרטיס מסך.

אז מה שקורה בעצם, זה שכל פעם שאני עושה ריסטראט למחשב או מכבה אותו.

שהוא נדלק, הוא לא נדלק, הוא נכנס למצב הזה של הCPU והGPU עובדים על 100% (100% LOAD) וכל המאווררים גם על 100%.

אני מוצא את עצמי מכבה ומדליק מכבה ומדליק מכבה ומדליק, עד שהמחשב פשוט בסביבות הפעם ה-20 מחליט לעלות רגיל, ואז הכל סבבה!.

עכשיו זה קורה בלי או עם OVERCLOCK.

עוד נקודה חשובה לדעת:

המעבד שלי קר, יש לי קירור של VENDETA 2, ובOC שאני מעלה את המעבד ל3500 MHZ הטמפ שלו ברגיל זה 40 מעלות

ובכלל שאני לא בOC, הוא עומד על 27 מעלות

ככה שהבעיה היא לא שהמעבד או הכרטיס מסך חמים מדי (כנל הכרטיס מסך שלי עומד על 40-50 מעלות ברגיל - שזה רגיל לכרטיס מסך מהסוג הזה)

מה הבעיה ואיך פתורים אותה לעזאזל?!!?

עריכה:

הנה סירטון שמציג את הבעיה, צילמתי את זה אחרי שניסיתי את כל מה שאמרו פה:

סירטון של הבעיה של המחשב שלי

פורסם

גם לפני עדכון ה Bios היו בעיות?

בכל מקרה, ניסית לבדוק מי מהרכיבים עושה צרות?

ניתוק של כרטיסי הזיכרון, אחד אחד, כדי לבדוק עם אחד מהם תקול.

ניתוק של הכרטיס הגרפי, לא שאני רואה איך זה עוזר, אבל נו...

פורסם
  • מחבר

לפני העידכון אני לא זוכר, זה היה מזמן

וכן ניסיתי!

ניתקתי את הכרטיס מסך, זאת לא הבעיה

אבל מה, מדי פעם שאני מנתק כרטיס זיכרון אחד הבעיה נפתרת, אבל זה לא כל הזמן אז קשה לי להגיד...

פורסם

תנסה את השלבים הבאים:

1.תנסה לעשות ריסט לביוס

2.תחליף זיכרונות ל חברה אחרת כגון OCZ,KINGSTON,ELIXIR,ADATA וכו'

3.תנסה להחליף ספק לספק מקביל אם היתה עושה OC לפעמים קורה שספק משתגע

ואם כל זה לא עוזר מה שנשער לצערי זה הלוח

יותר מיזה אם זה לא מצליח אני מוכן לבוא על אליך אם אתה באזור תל אביב ללא תשלום :xyxthumbs:

(בעיה מעניינת)

פורסם

סביר להניח שהתקלה היא בלוח האם. נסה להחליף אותו ותראה אם הכל מסתדר...

פורסם

לי קרה מקרא דומה והבעיה הייתה בספק :'(

פורסם

נתקלתי בבעיה הזו כמה וכמה פעמים. בכל המקרים חוץ מאחד הבעיה הייתה בתושבת המעבד בלוח האם (בחלק פינים דפוקים, בחלק משהו אחר, אבל תמיד שם), במקרה אחד בלבד היה מדובר במעבד.

99% שזה הלוח, בכל מקרה.

פורסם

או.קיי אנחנו מחכים לתשובה מה באמת הבעיה. :yelclap:

פורסם

לפי מה שהבן אדם מתאר זה נשמע כמו בעיה שנובעת מהביוס, בגלל שהוא מתאר מצב שבו המחשב נתקע באמצע תהליך POST ומי שאחראי לפקודות POST הוא הביוס, תנסה לנקות הגדרות של הביוס - לברירת מחדל או להוציא את הבטריה שעל הלוח אם ששומרת את ההגדרות אללו, תנסה לעשות עוד פלאש לביוס ואם עדיין לא עוזר תנסה לעשות פלאש עם גרסה ישנה יותר של הביוס, כלומר לאחד שכבר עבד לך לפני שעידכנת.

פורסם

התיאור שלך אולי נשמע הגיוני, אבל זה כמו שתגיד על רכב שלא מניע שהבעיה שלו היא בסוויץ' כי לשם מכניסים את המפתח כשמנסים להניע..

המחשב נתקע באמצע תהליך POST, אבל זה לא אומר שמי שאחראי על "הרצת" ה-POST הזה הוא האשם :) כאמור אחרי שפסלנו את שאר הדברים (כרטיס מסך, זיכרון, ספק) נשאר לנו רק מעבד ולוח האם. ברוב המוחץ של המקרים, הלוח עצמו הוא הבעייתי. זה יכול להיות כל דבר החל מקבלים דרך צ'יפים מסויימים שנמאס להם מהעולם הזה ועד פגיעה פיזית בלוח עצמו.. בגלל שזה לא באמת משנה - אפשר פשוט לסכם ולהגיד שהבעיה היא "בלוח" וזהו..

פורסם

אני מחכה אחרי שהבן אדם יעשה הכל לפי הרשימה ויתן לנו תשובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב הדברים הבאים ניסיתי ולא עבדו:

RESET לביוס, הבעיה המשיכה, ניתקתי את הסוללה ואת החשמל, ובדקתי שזה אכן עשה לפי זה שהוא איפס את התאריך.

החלפתי ספק, הבעיה המשיכה.

ניתקתי והפעלתי את המחשב בלי זיכרונות וזיכרונות אחרים, הבעיה נמשכת.

ניתקתי את הכרטיס מסך, הבעיה נמשכת.

אני גם צילמתי סירטון עם האיפון ושעשיתי את כל הדברים האלה אני יערוך ויעלה אותו בקרוב לYOUTUBE כדי שתוכלו תכלס לראות איך זה קורה.

אני כבר דיי מאמין שהבעיה בלוח אם או במעבד, משו יודע כמה זמן אחריות יש לי על לוח אם?

פורסם

בדרך כלל 3 שנים

פורסם
  • מחבר

סעמק אני מקווה שזה מעבד....

קניתי את הלוח אם בחודש 8 ב2009

אני מאמין שזה כבר לא תופס...

הנה לינק לסירטון שמציג את הבעיה:

סירטון של הבעיה של המחשב שלי

פורסם

יש לי אותה בעיה בדיוק

בהתחלה חשבתי שזה כרטיס מסך שגם ככה רציתי לשדרג -הבעיה המשיכה

אחרי זה חשבתי שזה הספק -הבחור בחנות אמר לי שאין סיכוי וכדי שאני יתן לבדיקה

החליפו זיכרון אחד -הבעיה המשיכה וקימת

זה כניראה הלוח הבעיה שבמקרה שלי שלהחליף לוח למעבד בין 5 שנים וזכרונות בני 5 שנים לא כל כך משתלם לי

כרגע אני חי עם הבעיה ובחודשים הקרובים כבר יחליף לוח מעבד וזכרונות -אולי זה יותר יקר מלהחליף רק לוח

אבל זה מחשב משחקים ובטווח הארוך יחזיק הרבה יותר עם מעבד חדיש ואיזה 8 גיגה שאני ידחוף לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים