פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים עם זה אתה צורב את הביוס - http://fae.abit.com.tw/eng/download/dl_flashmenu.htm , וגם מוציא ביוס עדכני מהאינטרנט.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר מה זה אומר לעשות flash bios ?? אני לא יכול פשוט להוריד קובץ שיעדכן לי את הביוס וזהו ?מה ההבדל ?
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים התוכנה עושה זאת בדיוק - היא מעדכנת את ה-BIOS דרך ה-WINDOWS. רק לאחר מכן צריך להיכנס ל-BIOS ולעשות RESET TO DEFAULT SETTINGS.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מה זה אומר לעשות flash bios ?? אני לא יכול פשוט להוריד קובץ שיעדכן לי את הביוס וזהו ?מה ההבדל ?אתה לא יודע מה זה תהליכי Flashing? הביוס הוא זיכרון NVRAM שלא ניתן לכתוב לו אלא רק לקרוא ממנו, אבל בזיכרונות NVRAM ניתן לכתוב את הקוד שלהם מחדש רק בזמן "מיוחד" שבו אתה נותן לשבב הBIOS פקודות שאמורות לתת לכם לעשות לו RE-Writing ואז ניתן לכתוב לו גירסה חדשה לתכנה שבשבב.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר אוקיי הורדתי את התוכנה התקנתי אותה והורדתי את הגירסא החדשה... גיביתי ליתר ביטחון את הביוס הקודם.. עכשיו, איך אני מחיל את ההגדרות החדשות אם צריך בכלל ?מישהו רשם שצריך להחזיר בביוס ל-default setting.. איפה אני עושה את זה ולמה צריך ?
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר זה לא חוברת זה ספר !! עדכנתי את הביוס והכול אבל איפה אני עושה reset to default setting ??אגב הפוסט שלי גם השתנה זה חלק מהעידכון ביוס ?
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים כנס לביות ותראה.אנשים שלא מבינים לא צריכים להתעסק בדברים כאלו, יש יותר מדי סיכויי להרוס את הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.