עבור לתוכן

מה הדרייברים המומלצים ביותר לכרטיסי מסך מבוססים ATI??

Featured Replies

פורסם

אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.

פורסם

את הגרסא הנוכחית - 3.10

פורסם
  • מחבר

זה בטוח?!

כי לא שמעתי אנשים שיש להם שמשבחים את הדרייברים החדשים.

איך ה3.8?

אגב, אתה מדבר מניסיון?

פורסם

כן, אני מדבר מתוך ניסיון...

אני משתמש ב3.10 (של הרקולס אומנם, אבל זה אותו דבר) ואין לי שום בעיות!

הגירסה החדשה מעלה טיפה ביצועים ומתקנת הרבה באגים (כמו הבאג המפורסם בCALL OF DUTY).

גרסא 3.8 ממש לא מומלצת, כי יש הטוענים כי הגרסא הזאת גרמה להם להתחממות בכרטיס המסך שלהם!

לך על ה3.10, כרגע לפחות, אין איתו שום בעיות!

פורסם

3.7

פורסם

מסכים איתך , 3.7 הכי טובים , ראיתי אותם בפעולה... לאומת ה3.9 ו3.8... לא ראיתי עדיין 3.10 אז אני לא ישפוט.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי היום במשחק MERCEDES BENZ ופתאום שאני עושה RETIRE מהמרוץ יש מסך כחול ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט.

יכול להיות שזה קשור בצורה כלשהי לגרסת הדרייברים?

פורסם

ONKNOWN, כבר שאלת את זה בתראד שפתחת.

זה יכול להיות קשור, אבל רוב הסיכויים שלא. בשביל להיתו בטוח, תסיר את הדרייברים ותתקין אותם מחדש

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

פורסם

גן לי זה עושה את זה עם הכרטיסים GF 2 MX 400 ו GF 4 TI 4200 שניהם הוא מביא לי מסך כחול ואני אפילו לא צריך ללחוץ ריסט הוא עושה לבד , רואים ש NVIDIA יותר טובים!!

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא קשור לזה שהכרטיס של מבוסס צ'יפ של ניבידיה.

ישנה אופציה שאתה משנה אין לי כוח להסביר איך מגיעים לשם, ושם יש AUTO RESET אצלך הV מסומן, ואצל מי שלא זה מראה את המסך הכחול.

עכשיו חזרה לענייננו, גם לך יש את הבעיה הזאת שמופיע המסך הכחול ברגע שאתה פורש מהמירוץ, ניסית דרייברים אחרים?

פורסם

גן לי זה עושה את זה עם הכרטיסים GF 2 MX 400 ו GF 4 TI 4200 שניהם הוא מביא לי מסך כחול ואני אפילו לא צריך ללחוץ ריסט הוא עושה לבד , רואים ש NVIDIA יותר טובים!!

O_o

OMG איזה פאג ... ^_^ ...

פורסם

3.7 אני הכי אוהב.... עוד לןא ניסיתי את ה 3.10 ולא אמור להיות שום שיפור ביצועים בין ה2.... רק פיקסים למשחקים....

פורסם

עכשיו אני מחליף את ה9800 פרו שלי!

פורסם
  • מחבר

קיצר איזה גרסה עדיפה ביותר?

ועל סמך מה אתם מבססים את דבריכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים