עבור לתוכן

antec solo 2

Featured Replies

פורסם

מחפש לרכוש מארז של אנטק מדגם סולו 2.

האם במקרה ידוע למישהו איפה ניתן להשיג?

מעניין למה לא מייבאים את הדגם הזה באופן מסודר, הרי יש יבואן רשמי של מוצרי אנטק בישראל.

פורסם

אפשר לשאול את זה על כל כך הרבה דברים.

שלח מייל ליבואן.

פורסם
  • מחבר

האם שווה לייבא את המארז תמורת 850 ש"ח ? אפשר לעשות זאת דרך USHOPS או MUSTOP

פורסם

חסר מארזים בארץ?

פורסם
  • מחבר

חסר מארזים בארץ?

היו לי אנטק סונטה ועכשיו יש לי פיוזן ( מארז HTPC ). אני מאד מרוצה מאיכות של מארזים אלו.

לעומת זאת, לפני אנטק היה לי מארז של טרמלטייק - אין מה להשוות. אנטק לוקח בגדול.

אז למה לקנות משהו אחר ואולי גם אחרי זה להתבאס...

יש מארז נחמד של אנטק ( דגם 300 ) נראה לי - יש אותו בארץ , אבל הוא סולו 2 נראה הרבה יותר נקי ויפה.

פורסם

אם אתה רוצה עיצוב נקי ואיכות בניה טובה אתה יכול לקנות בארץ מארזים של FRACTAL במחירים הרבה יותר נוחים (850 שקל למארז שעולה 120$ :screwy: )

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה עיצוב נקי ואיכות בניה טובה אתה יכול לקנות בארץ מארזים של FRACTAL במחירים הרבה יותר נוחים (850 שקל למארז שעולה 120$ :screwy: )

איזה fractal מומלץ? אני מעדיף מארזים ללא דלתות קדמיות

פורסם

אם אתה יכול להתפשר על העניין של הדלת אז ה DEFINE R3 וה DEFINE XL (גירסת FULL TOWER של ה R3) הם הבחירה הטובה ביותר, הם גם מגיעים עם מבודדי רעש.

אם אתה לא מוכן להתפשר על הדלת אז עדיף את ה ARC, העיצוב שלו נקי יותר משל ה CORE 3000 (שדיי מזכיר את ה ANTEC 300). ה ARC גם מעט גדול יותר ונוח יותר לשימוש.

כנס לאתר של החברה בשביל לראות תמונות גדולות יותר של המארזים, יש גם קישורים לביקורות:

http://www.fractal-design.com

פורסם
  • מחבר

אם אתה יכול להתפשר על העניין של הדלת אז ה DEFINE R3 וה DEFINE XL (גירסת FULL TOWER של ה R3) הם הבחירה הטובה ביותר, הם גם מגיעים עם מבודדי רעש.

אם אתה לא מוכן להתפשר על הדלת אז עדיף את ה ARC, העיצוב שלו נקי יותר משל ה CORE 3000 (שדיי מזכיר את ה ANTEC 300). ה ARC גם מעט גדול יותר ונוח יותר לשימוש.

כנס לאתר של החברה בשביל לראות תמונות גדולות יותר של המארזים, יש גם קישורים לביקורות:

http://www.fractal-design.com

ה- ARC נראה לי מארז טוב וגם המחיר שלו נמוך יחסית 395 ש"ח ב-ksp

תודה על ההכוונה!

פורסם

מארז נחמד מאד הסולו 2 אבל שני דברים:

1) ככל הנראה ליבואן אין עניין להביא הרבה דגמים חדש, ביניהם הסולו 2.

2) לייבא מארז לבד לא משתלם בכלל. פשוט בזבוז מטורף של זמן וכסף.

3) יש כבר חלופה הרבה יותר מוצלחת לסולו 2, שמציעה הרבה יותר ובמחיר סביר יחסית - fractal design.

פורסם
  • מחבר

מארז נחמד מאד הסולו 2 אבל שני דברים:

1) ככל הנראה ליבואן אין עניין להביא הרבה דגמים חדש, ביניהם הסולו 2.

2) לייבא מארז לבד לא משתלם בכלל. פשוט בזבוז מטורף של זמן וכסף.

3) יש כבר חלופה הרבה יותר מוצלחת לסולו 2, שמציעה הרבה יותר ובמחיר סביר יחסית - fractal design.

אם היה יבוא מסודר של הדגם, נראה כי המחיר שלו היה עומד על לא יותר מ 550 ש"ח. יבוא אישי מוסיף לסכום זה כמה מאות שקלים וזה עוד במשלוח

ימי שלוקח בסביבות חודש וחצי חודשיים.

שמעתי את דעתכם, נראה שאוותר על סולו 2.

אני מתלבט בין שלושת המארזים האלה. איזה מהם יותר איכותי?

1. LIAN-LI PC-B25F ( ללא USB 3.0 ) מחיר ~ 700 ש"ח

2. FRACTAL-DESIGN ARC מחיר ~ 400 ש"ח

3. LIAN-LI PC-CFNW - מחיר ~ 500 ש"ח

פורסם

מה בעצם הדרישות שלך מהמארז?

איכות בנייה מצויינת תמצא בכל מארז של lian-li. תסתכל גם על raven3 של silverstone.

פורסם
  • מחבר

מה בעצם הדרישות שלך מהמארז?

איכות בנייה מצויינת תמצא בכל מארז של lian-li. תסתכל גם על raven3 של silverstone.

רוצה להרכיב מערכת מחשב לשימוש כללי + משחקים.

אני מעדיף מארזים נקיים, שקטים ללא דלתות וחלונות.

מחשב יפעל 24/7 - מארזי antec מתמודדים עם זה מעולה. antec fusion ( מארז htpc ) אצלי יותר מ 3 שנים בעבודה רצופה.

פורסם

יש גם מארזים ב-300-400 ש"ח שיענו על הדרישות שלך.

פורסם

בדקתה ב KSP ו ב IVORY?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים