עבור לתוכן

Dell Vostro 3550 - מספר התלבטויות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחר הרבה מאוד מחשבה לגבי איזה לפטופ ארכוש הגעתי למסקנה כי הדגם Dell Vostro 3550 הוא האופטימלי עבורי

לפני שאני קונה יש לי מספר שאלות -

1. במידה ואני קונה את המחשב עם הזיכרון הסטנדרטי (4 ג'יגה) ובהמשך רוצה להוסיף 2 ג'יגה נוספים, יש סלוטים פנויים או שאצטרך להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש?

2. מה הביצועים של כרטיס המסך המובנה (Intel GMA HD)? צפייה בHD אני יודע שהוא זורם, בעיקרון אני מתכנן לערוך תמונות שאני מצלם ולעיתים גם וידאו, השאלה כמה חלש הוא או שכדאי כבר ללכת על הכרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M וזהו

תודה!

פורסם

אהלן,

לגבי הזיכרון,ישנו סלוט אחד פנוי, אני אישית הוספתי לשלי כרטיס נוסף של 4 ג'יגה.

לגבי כרטיס המסך, לשימושים שלך כרטיס המסך המובנה כנראה יספיק, רק אם אתה מתכוון להתקין משחקים כבדים כדאי לך ללכת על כרטיס מסך חיצוני.

פורסם
  • מחבר

בגדול אני לא משחק בכלל במשחקים, רק עורך תמונות ווידאו - המובנה יעמוד בעומס?

בהנחה ואני הולך על כרטיס המסך המובנה, גם בנושא כרטיס המסך אוכל בהמשך לרכוש את הכרטיס מסך ולשים אותו במחשב בנוסף למובנה?

תודה רבה!

פורסם

לא סביר שאפשר להוסיף כרטיס מסך לנייד אחרי הקניה...

לרב הם מגיעים מובנים... והכרטיס הנוסף מיוחד לדרגם הנייד, והוא צריך תאימות מסויימת..

פורסם

בהנחה ואני הולך על כרטיס המסך המובנה, גם בנושא כרטיס המסך אוכל בהמשך לרכוש את הכרטיס מסך ולשים אותו במחשב בנוסף למובנה?

מה נראה לך, שאתה מדבר על נייח שיש בו ים מקום וחריצי הרחבה פנויים?

פורסם
  • מחבר

צודק, שכחתי שאני גאון בלפטופים. אהה בעצם לא, בגלל זה נכנסתי לפורום כדי לשאול שאלות.

פשוט נראה לי הגיוני שאם בלפטופ הזה יש מקום פיזי לכרטיס מסך נוסף,

ואני מוותר ובוחר מראש שלא לקחת אותו,

אז נשמר לי המקום הפנוי ובהמשך אני יכול לנצל אותו.

פורסם

עקרונית מחשב חזק לעריכה עלול להזדקק לכ.מסך תומך CUDA ואז דברים עם GT525 ומעלה מומלצים.

מה שכן לגבי הVOSTRO 3550, זה לא האחד שהסוללה מובנית בו? אם כן, שווה לקחת בחשבון שאם צריך להחליף סוללה העלות של זה צורכת גם עבודה של טכנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים