עבור לתוכן

זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד - מחיר בסביבות ה-5K - נערך

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...]

בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה.

מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה.

גודל המסך - 14-16 אינץ'

משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי].

זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות.

שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר

צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה.

תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה.

העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוספת היא שאני לא מתייחס ללפטופים בכבוד. הלפטופ הנוכחי נשבר פעמיים [הציר], נפל בחניות מהתיק כמה פעמים וכן הלאה. סביר להניח שאני התייחס אל החדש טוב יותר אבל אני לא אוהב דברים עדינים. זה דיי מתנגש אם ההעדפה ללפטופ דק אבל אם ידוע לכם על אחד עמיד יותר אז הוא עדיף.

מוזר לי להכנס לפורום בתור אחד שמבקש עזרה =] אני ממש לא בעניינים.. כבר כמה שנים שלא נכנסתי.

תודה מראש חבר'ה ושיהיה אחלה סופ"ש

פורסם
  • מחבר

מעולם לא אהבתי שמקפיצים הודעות ישנות אבל אין לי ברירה...

מישהו יכול בכל זאת לנסות לעזור? הלפטופ שלי כבר כמעט מת [קניתי צירים חדשים וכמה דברים אחרים שנשברו והחלפתי (נפלאות האיביי) אבל אני מוכרח להחליף אותו כבר... תבינו כמה חמור מצבי - אני עם E500 של LG =]

בעניין התקציב - גם 6 אלף יהיה בסדר. התקציב פחות משנה. אני פשוט לא רוצה לזרוק סתם כסף אם אפשר לקנות משהו מספיק טוב בסכום נמוך יותר. אז בין 4 ל -6 אלף... זרקו משהו ונראה =]

תודה חבר'ה.

עריכה :

ראיתי את המחשב הזה בינתיים - http://www.fre.co.il/pl_product~ori50666660~39~89.htm

הבעיה בכל הלפטופים שכן קורצים לי הוא שהם 13.3 אינץ' - מסך קטן מידי לטעמי. רק אם אין ברירה אז אני אתפשר.

דבר נוסף - אני יודע שזו לא בקשה מקובלת אבל אני פחות אוהב ניידים עם מקלדת מחורצת [עדיף שכל הכפתורים מחוברים אחד לשני כך שלכלוך לא חודר לחריצים]

פורסם

הבעיה היא שהדרישות שלך סותרות לחלוטין: מחשב חזק שמתאים למשחקים יהיה מחשב גדול וכבד וזללן סוללה לא קטן. מחשב שמחזיק 8 שעות על סוללה בהכרח יהיה מחשב קטן מאוד (יש כמה דגמי 13" שמתאימים, אבל לא תמצא יותר גדולים מזה) ולא ממש יתאים לעבודה כבדה כגון סוליד שלא לדבר על משחקים.

לומר את האמת - הייתי באותה הדילמה עצמה כשהנייד שלי התפגר לפני חצי שנה, וגם לי היה תקציב דומה לשלך. מה שעשיתי בסוף זה לקנות שני מחשבים - האחד נייד קטן ונוח בכ2000 שקל, עם זמן סוללה גדול אך ביצועים ירודים בכל תוכנה רצינית או משחק, והשני מחשב נייח בכ3500, עם חומרה חזקה מאוד ומסך 23" איכותי (אם כי כרטיס מסך לא נאלצתי לקנות כי כבר היה לי אחד מתאים, וגם ההארדיסקים היו זולים משמעותית).

פורסם
  • מחבר

עריכה :

*** לא חשוב, ערכתי הכול.

אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים