פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים רציתי לדעת איך אני יכול למחוק מהתפריט New שאני לאחץ על הלחצן הימני?אני רוצה למחוק משם new של תוכנה שהתקנתי ומחקתי וה new שלה עדיין בתפריט מכווה שהבנתם...
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים תלחץ לחיצה ימנית בDESKTOPיש תפריט NEW עם NEW FOLDER ועוד כל מיני קבצים, כמו טקסט למשל
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים תוריד TweakUI:http://www.microsoft.com/ntworkstation/downloads/PowerToys/Networking/NTTweakUI.aspתעקוב בדף אחר ההוראות איך להתקין.לאחר מכן פתח את TweakUI (תמצא אותו ב Control Panel) גש ללשונית New ותוריד את הסימון מהאובייקט שאתה לא רוצה שיופיע.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים לא.יש תיקיה שמכילה את כל קיצורי הדרך שמופיעים בתפריט NEW. עוד שניה אני אגיד לך מה הכתובת שלה
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אני זוכר שיש תיקיה כזאתאבל חיפשתי בXP ולא מצאתי אותהכנראה זה במקום אחר, אולי בREGISTRY...
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר לא.יש תיקיה שמכילה את כל קיצורי הדרך שמופיעים בתפריט NEW. עוד שניה אני אגיד לך מה הכתובת שלהתמצא לי בקשה....
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים נמצא ברגיסטריתפתח regeditומה שאתה מחפש נמצא פה:[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew]
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Discardable\PostSetup\ShellNew
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים רק אל תשנה כלום חוץ מהתקייה הזאתאפשר שם להרוס את הwindows בקלות אם אתה לא יודע מה אתה עושה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.