עבור לתוכן

שאלה על ספק כוח

Featured Replies

• תגובות 47
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:xyxthumbs: כן .אבל אולי כידי לחזק SEASONIC 750.

אחלה מפרט .אהבתי את השילוב של שני כרטיסים בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר שה-620W יספיק אז מה רע? הוא לא ימות לי או משהו נכון?

פורסם

לא כמובן שלא ימות אני תמיד אוהב לקחת קצת יותר ממה שצריך. אבל ה 620 בחירה מעולה ללא ספק :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה מאמץ את הספק עד המקסימום הוא יתחמם יותר כלומר : המאוורר שלו יעבוד חזק יותר (יותר רעש), ואתה מקצר את אורך החיים של הספק

בספק איכותי ההשפעה של אורך חיים תהיה שאם הזמן הוא מאבד יציבות מתחים, לא שהוא פתאום מת (זה קורה בצורה הרבה יותר אקראית ונדיר בספקים איכותיים)

פורסם
  • מחבר

מתי אני מאמץ את הספק? לא הבנתי אותך ממש.

פורסם

אתה מאמץ אותו כשאתה מעמיס אותו קרוב למקסימום

תחשב כמה המפרט שלך לוקח באתר http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp . נניח שהאתר אומר 600W

מה זה אומר ?

כשהמחשב סתם פתוח (ולא מריץ כלום) הוא יקח הרבה פחות - נניח 150W - כך שהחלק הזה לא ממש משנה

כשהמחשב במשחק הוא יקח עד 600W כלומר נניח שהוא יקח 450W אם עליות ל 600W

כשהספק עולה ל 600W הוא יתחיל להתחמם בצורה משמעותית והמאוורר שו יתחיל לעבוד מהר יותר ולהרעיש יותר

אם הספק יהיה זמן משמעותי אל 600W או יותר (ולא לעליות קצרות), הוא יכול להתחיל לאבד יציבות אחריי כמה שנים. הספק יכול לעלות ליותר מ 600W כי הספקים בנויים להמשיך לעבוד ולא להתכבות מייד כשעוברים קצת את המקסימום שלהם - אלא רק אם עוברים אותו משמעותית

פורסם
  • מחבר

אז הוא לא טוב למפרט? לא לקחת אותו?

פורסם
  • מחבר

כולם אומרים לי שהספק כן מתאים, זה מלא פרטים למלא חח וזה קצת מסובך לי אני לא ממש מבין בזה.

פורסם

תשים את 2 הפרטים החשובים ביותר : מעבד, כרטיס מסך (כולל כמה אם זה יותר מ 1, האם אתה הולך לעשות אוברקלוק, ...) ותחזור אם התשובה מהאתר אל הנתונים האלה בלבד

פורסם
  • מחבר

זה מי שיצא אך אני לא בטוח בכלל שמילאתי נכון אבל זה כעיקרון מה שיצא (שוב מזכיר לא בטוח אם מילאתי נכון):

v2wkvxm4k9a4v96ywijg.jpg

פורסם

גם אם זה קרוב בלבד, כל יתר המחשב יקח מקסימום כ 100W. כלומר, בעומס מקסימלי אתה מקבל משהוא כמו 522W

הספק seasonic 620 יחזיק בקלות ועוד יש לך 100W של מרווח ביטחון

פורסם
  • מחבר

אבל אם טעיתי במה ששמתי? מלא אומרים לי וכל מיני אנשים שמתעסקים במחשבים שהספק הזה לא יספיק ואם כן אז בקושי עד שהוא ילך.

אז מה אני יעשה? אני חייב להיות בטוח ב-100%.

והאם המפרט יהיה שקט עם המארז R3?

ואם אני ישחק נגיד BF 3 על הכי גבוה על FULL HD זה עדיין יחזיק?

פורסם

הערכה קיצונית שלי לכרטיס מסך לפי הגודל של הגוף קירור : 400W

מעבד : 100W

כל יתר המחשב : 100W

עדיין אנחנו ב 600W בלבד ואני חושב שהלכתי רחוק אם הכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים