עבור לתוכן

:amd catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה:זה יכול לקרות בגלל דרייבר תקול?

Featured Replies

פורסם

היי,

מפרט המחשב שלי:

מעבד:Intel i5-2500K.

ספק כוח:Enermax Modu87+ 700W.

מסך:SAMSUNG BX2450.

זיכרונות:Crossair 8GB DDR3 1600Mhz.

לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO.

התחדשתי בכרטיס מסך חדש 6970 מתוצרת ג'יגבייט,לאחר כשבועיים שפעל פיקס - הופיעה ההודעה:"Amd Catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה."

- לאחר הופעת הודעה זו,ניסיתי לשנמך דרייבר מ11.12 ל11.11 ואז התצוגה הופיעה באופן תקול לגמרי:מריחות של צבעים שונים:אדום,כחול,לבן,שחור וכו'...

האם הסיבה/ות להופעת הודעה זו ומה שקרה אחריה,יכולות להיגרם עקב דרייבר אחד ו/או שניים תקול/ים (11.11 + 11.12),שהורדו מהאתר הרישמי של AMD (היות וכרטיס המסך חדש לגמריי),כי לאחר התקנת הדרייבר 12.1 במצב SAFE MODE,שהיה הכרחי לפעול בו - חזרה התצוגה לפעול באופן תקין (בינתיים).

- ובכלל האם הבעיה אשר תיארתי יכולה להופיע רק עקב דרייבר/ים תקולים ו/או לא מתאימים,כשמדובר בכרטיס מסך חדש.האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזו?

תודה רבה מראש :xyxthumbs: .

פורסם

התופעה יכולה להופיע גם כאשר הכרטיס מסך תקול, אך אני בספק אם זהו המצב שלך,

אם הכרטיס חדש הסיכוי מאוד מאוד נמוך שהוא תקול.. והדברים האלה קורים מדי פעם כשמשדרגים דריברים.

הפתרון הטוב ביותר הוא להסיר את הדריבר לגמרי (באמצעות UNISTALL ואח"כ DRIVER SWEEPER) ואז להתקין מחדש

את הדריבר האחרון בSAFE MODE..

פורסם

השאלה הכי חשובה האם עשית OC ?

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי OC.

- האם זה נורמאלי ותקין,שלאחר הסרת כל דרייבר (לא משנה איזו גירסא)->התצוגה תהיה תקולה (כפי שציינתי בפתיחת הנושא) - כי זה מה שקורה לי,כאשר אני מסיר דרייברים של הכרטיס מסך כמובן.האם זה קורה לעוד אנשים וזו תופעה נורמאלית שיש להתעלם ממנה?

- האם אם הכרטיס היה תקול,אז בכל מצב קיים ובכל גירסאת דרייבר שתהיה,הייתי מקבל תצוגה תקולה ו/או בעצם מהם המאפיינים של כרטיס מסך תקול?

- גיליתי,שהבעיה היא חוסר תאימות בין דגם המסך שלי (SAMSUNG BX2450) לבין כרטיס המסך שלי 6970 מתוצרת ג'יגבייט - מישהו מכיר תופעה זו?

- הסבר:כשהמחשב שלי ובתוכו כרטיס המסך כמובן,מחובר למסך מדגם אחר (לא משנה אם זה סמסונג ו/או אחר) = הכל תקין ופועל כשורה.!

תודה רבה מאוד מראש :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לענות לי על 3 השאלות שלי (בתגובה #3)?

פורסם

לאחר הסרת כל הדריברים כרטיס המסך אמור לעבוד בצורה תקינה כשאתה בDEKSTOP ודברים בסגנון,

בשביל דברים יותר מורכבים כמו משחקים/סרטים בפורמטים מסויימים וכו' יש צורך בדריבר

אין דבר כזה הגדרה לכרטיס מסך תקול.. הכל יכול להיות.

בנוגע למסך שלא נתמך בכרטיס מסך? נשמע לי מוזר מאוד,

סה"כ אם זה מסך מחשב הוא אמור להתאים לכרטיסי מסך, אבל הכל יכול להיות..

מה שכן יכול לעזור, זה אם המסך מחובר בDVI, תחבר אותו בHDMI או להפך (אם הוא מחובר בHDMI תחבר אותו בDVI).

במידה וזה לא עוזר תנסה לשחק עם ההגדרות של המסך.

פורסם

לי זה קורה מלא פעמים בשימוש עם FIREFOX (דפדפן) , התוכנה פשוט גורמת לקריסה של הכרטיס מסך...

תנסה לראות אם זה קורה בתוכנה מסויימת...

פורסם

כרגע אין לך בעיות בשימוש עם גרסה 12.1?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על התגובה :xyxthumbs: .

אז ככה:

עד היום הכל בסדר (טפו טפו טפו),חוץ מכשאני צופה בקטע וידאו אחד בלבד מYoutube,במסך מלא,שזה הקישור אליו:

(תקיש בבקשה על המילים ולא על התמונה ואז תעבור לצפיה במסך מלא.!) - אז המסך הופך להיות בצבע ירוק עם קוביות כמו בטטריס - מה זה אומר לפי דעתך,אם במחשב אחר עם כרטיס מסך בהרבה מאוד פחות טוב ו/או חדש משלי=התצוגה תקינה לחלוטין גם בצפיה בקטע שבקישור במסך מלא,שכאמור אצלי היא לא תקינה (במסך מלא)?! + כשאני מסיר דרייבר - התצוגה הופכת להיות מריחות צבעים של כחול,סגול,לבן וכו'... - מה זה אומר והאם זה נורמאלי ו/או תקין לכרטיס ברמה כמו שלי?

פורסם

זה די מוזר,הייתי ממליץ לך לבצע משהו לשם בדיקה:

להוריד ISO של UBUNTU ולהשתמש בLIVE CD בכדי לגשת לאנטרנט ואז לראות אם התופעה חוזרת.

פורסם
  • מחבר

לאחרונה כשצפיתי בסירטונים באינטרנט,כשהקשתי על קישור ראנדומאלי לסירטון->המסך הפך להיות בצבע ירוק ולאחר מכן המחשב "השתעל" ואז עבר לBlueScreen - מה זה אומר על הכרטיס מסך החדש שלי ו/או במילים אחרות האם הוא תקול (כי אז יש כמובן באפשרותי לנצל ולהשתמש באחריות)?

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר ולראות עם הבעיה עדיין קיימת ... אם כן תממש אחריות ... אם לא משהו אצלך במערכת לא מתפקד טוב ...

פורסם
  • מחבר

האם חוסר התאמה בין כרטיס המסך למסך,יכולה להיות הסיבה לכך? - אם אחליף ל6970,אבל מיצרן אחר,הבעיה יכולה להסתדר (כי זה מה,שהציע לי הטכנאי שבדק את הנושא)?

שוב תודה רבה מאוד מראש :xyxthumbs: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים