פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מסך טוב? כדאי ליקנות אותו ב1100 שקל בערך??? אם יש לכם המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים אשמח לישמוע (כלומר ליקרוא )
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים שים לב, היו הרבה דיונים לאחרונה בנוגע למסכי 17" CRT וכדומה - חפש בדפי הפורום האחרונים (גם לא 17" ספציפית)בנוסף, גם בטכנו שאלת - וגם שם היו דיונים כנ"ל...
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר טוב תודה אני יחפש(האמת כבר חיפשתי ונענו לי ל התשובות...ממה שאני הבנתי בתקציב הזה זה מסך מעולה)תודה על העזרה
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים כן אני חושב שאתה מאוד תיהיה מרוצה מהמסך הזהעד כמה שזכור לי יש לו שפורפרת דיימונטרוןוהוא אמור להיות מסך מהמם, אתה יכול ללכת עליו בעיניים עצומותאני קניתי לפני חודש את ה LG F700B ואני מרוצה ממנו(בשבוע הראשון עשה קצת בעיות, אבל כנראה שזה היה פגיעה במסך שלי ספציפית והחלפתי אותו במעבדה)הוא אחלה מסך באמת באמת וגם בסביבות מחיר שלך, יש לו עיצוב יפהובעצם אתה יכול ללכת על שתיהם, שתיהם יעשו את העבודה וירצו אותךאל תיהיה כמוני ותחשוב מיליון פעם, כי אחרי שקניתי ראיתי שבעצם כל מסך שהייתי הולך עליו היה מרצה אותיכל עוד יש לו רענון סביר (85 ברזולוציה 1024 על 768) והוא שטוח לחלוטין!!!!! (שתי הזכוכיות!)
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים ראיתי את המסך הנ"ל.אומנם על מפצל VGA כך שהצפיה לא הייתה מייצגת עד כדי כך.מה שהפריע לי הם שני הפסים המאוזנים.זה לא נוח, לטעמי.אני לא חושב שאוכל להתרגל אליהם לאורך זמן.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים מה שהפריע לי הם שני הפסים המאוזנים.זה לא נוח, לטעמי.אני לא חושב שאוכל להתרגל אליהם לאורך זמן.סביר להניח שאתה תתרגל , כמעט כולם מתרגלים . אני גם התרגלתי (SAMSUNG 959NF) .
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אל תיקח viewsonicיש לבית הספר שלי כאילוחרא חרא חרא.לכל חברה יש דגמים טובים ופחות טובים ! כנראה שאתה נתקלת באחד שהוא לא משהו...להגיד חרא על חברה שמייצרת המון מסכים (שרבים מהם נחשבים לאיכותיים) זו הכללה די גדולה...
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אור צודק , אסור סתם ככה לשפוט חברה על פי מסך אחד או שניים . ויוסוניק היא חברה מצויינת שיש לה הרבה מסכים איכותיים או משתלמים .
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אם אפשר לשאול שאלה ברשות פותח התא'רד ל LG F900P יש 100הרץ ברזולוציה של 1024*768?
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים ראיתי את המסך הנ"ל.אומנם על מפצל VGA כך שהצפיה לא הייתה מייצגת עד כדי כך.מה שהפריע לי הם שני הפסים המאוזנים.זה לא נוח, לטעמי.אני לא חושב שאוכל להתרגל אליהם לאורך זמן.מה בדיוק הסיפור עם הפסים באלב במסכי מאג?(מישהו יכול להסביר לי?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.