עבור לתוכן

מחפש מצלמה עד 2000 - לא מבין בתחום

Featured Replies

פורסם

לפי השאלון שלכם:1. תקציב: עד 2000 עם אפשרות לחרוג ב 500, אך מעדיף לחסוך.

2. לי אישית יש קצת ידע בצילום, אבל המצלמה היא לאבא שלי וחצי ממה שהוא מצלם יוצא מטושטש ולא מובן (גם באוטומטי).

3. olympus super zoom 105, canon powershot a540. לפי הדגמים אפשר לראות שבימינו פלאפונים מצלמים טוב יותר.

4. הכל מהכל. אחל מטיולים, מסיבות, בבית וכו'.

5. כנראה לא מדפיס אבל מעדיף שתהיה רזולוציה טובה לשלוח לקרובי משפחה וכו'.

6. צא מבין בזה, אבל אבא שלי מתעקש שתהיה לו מצלמה דמוי SLR עם זום מכני נורמלי שיוכל לצלם גם רחוק (לפחות תראה איכותית בשבילו).

7. לא משנה לו הגודל, אבל הוא לא אוהב מצלמות קומפקטיות וכמו שרשום מקודם שהיה גם זום טוב.

8. כלום, אבל מעדיף עם כבר לחרוג מהמחיר אז בשביל "ציוד היקפי".

9. לא יודע מה קורה בשוק בימינו, אז אני זורם אבל מעדיף איכותי לאומת מפוצץ בפיצ'רים.

10. זה כמו חזיות: הכל יפה וטוב אבל מה אני יודע בתחום?!

11. מעדיף לא לחכות חצי שעה בין צילום לצילום.

12. צריך שיהיה גם וידאו כמה שיותר נוח לשימוש.

תודה רבה מראש.

חדש פה במדור צילום

פורסם
  • מחבר

בדקתי ברשת ומצאתי שתי מצלמות שיש להן תגובות די טובות: Fuji Finepix HS20 EXR ו Canon PowerShot SX40 HS

ואני די מכיר את שני החברות.

ה CANON נראה יותר ידידותי למשתמש לכן הוא נראה יותר מפתה לקנות אותו לאבא שלי.

ויש עוד מצלמה הPanasonic Lumix DMC FZ45 / FZ40

אבל אני לא בטוח לגבי האיכות שלה והאם היא באמת שווה את הכסף?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר אישית CANON PowerShot sx40 hs (רכש/צילם/הרגיש) איך היא והאם היא באמת שווה את הכסף?

פשוט אני לא רוצה לעשות טעות בסדר גודל של 2000 שקל.

מודה מראש לכל מי שיזרוק מילה או שתיים על הבחירה שלי.

סייגים מתקבלים בחום.

פורסם

Fuji Finepix HS20 EXR גרועה מאוד בצילום וידאו (המיקוד האוטומטי שבור לגמרי גם בגרסאות הסופיות - חפש ביוטיוב סרטונים) אם כי הסטילס נחשב לטוב.

Canon PowerShot SX40 HS לא תומכת ב-RAW. לא יודע עד כמה זה רלוונטי.

ויש את Panasonic Lumix DMC-FZ150 שהיא גרסה יותר מתקדמת של ה-fz45. תומכת ב-raw אך ה"זום" שלה נמוך יותר משל ה-sx40.

שורה תחתונה המצלמות האלה כמעט זהות מבחינת הדרישות שלך כך שזה לא ממש משנה. תנסה לבחור לפי סוללות/נוחות אחיזה/ מסך מסתובב וכו.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התשובה המהירה, חשבתי חשבתי שהפורום פה שומם.

דבר שני מצטער על הבורות אבל מה זה RAW!?

מהנסיון הקודם שלי (מאוד קטן, אבל עדיין משהו) אני לא רוצה להתקע עם מצלמה שצריכים להחליף לה סוללות כל עשר צילומים ולסחוב תיק עם סוללות ספייר, אבל גם לא יודע עם לסמוך על האיכות של הסוללה הספציפית כמו בcanon. אם תהיה איכותית הרכוש עוד זוג. הנוחות והמשקל אפשר להתרגל מבחינתי זה לא ממש סעיף

פורסם

RAW

סוללה ייעודית עם מטען תחזיק לרוב יותר זמן. מצד שני, אחרי כמה שנים שהיא תתבלה יהיה לך יותר קשה\יקר לרכוש אחת חדשה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מוכר כרגע שתי מצלמות שקנו לי ואין לי בהן צורך. שתיהן במצב חדש ואני מוכר אותן במחיר זול.

1. Fuji HS-20 - זום כפול 30, מסך מסתובב, וידאו FullHD 1080p במהירות 30fps, ורזולוציה של 16 מגה-פיקסל

2. Panasonic FZ-100 - זום כפול 24, מסך מסתובב, וידאו FullHD 1080p במהירות 60fps, ורזולוציה של 14 מגה-פיקסל

אני מוכר כל מצלמה ב 1500 שקל או את שתיהן יחד ב2400

אלה המצלמות שנחשבות כיום לטובות ביותר מהסוג שלהן (דמוי-רפלקס) ולשתיהן הוידאו האיכותי ביותר שיש כיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים