פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים לאחר כשבועיים מיום ההזמנה הגיע סוף סוף החבילה ! המחיר של הכול לא כולל ההזמנה עלה לי 101$.. אז מה יש בה : volcano 12 extream smart fan 2 smart fan 2 w/coolmod 80mm uvled green/blue 80mm uvled orange/blue rounded cables floppy/hdd/cd wire sleeving arctic silver 5 sunbeam blue cold cathode ההזמנה הגיעה אתמול ב-7 בערב אז וסיימתי להרכיב הכול די מאוחר ככה שעוד לא הספקתי לצלם תמונות של המחשב מבפנים.. אבל אני מאמין שתוך שעה/שעתיים אני אצרף עוד תמונות.. בינתיים המחשב עוד ממש ממש מבולגן מבפנים ואני צריך לסדר כבלים ולארגן אותו.. הנה תמונות של החלקים ישר כשהם הגיעו.. התמונות קטנות יחסית כדי לשפר את איכותם :
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים תתחדש אחי חבל שלא לקחת גם כבלים מעוגלים רגישים לUV זה כולה דולר תוספת וזה ממש אדיר חבל באמת יכלת לקחת מאוורר קטודה ,UV ועם הסליבים שם בפנים כולל המאווררים של הUV היה לך מארז מדהים חפיף גם ככה אני חושב שהוא יפה
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר כן לקחתי כבלים רגישים ך-uv ! מאיפה הסקת שהם לא.. חח לא חשובהכבלים שלקחתי הם שקופ]ים וב-uv הם נהיים סגולים.. הנה כאלו : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1768&cat=24&page=1ואגב גם הסליבים שקניתי הם רגישים ך-uv פשוט אין לי פליטת uv חזקה מהתאורה במחשב..רק 2 מאווררים פולטים uv והוא כנראה לא חזק מספיק..
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים תתחדש עכשיו תגלה כמה קשה לשים את הסליבים מה זה ה-3 דברים האלה בצד ימין? (מברגים?)
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר תודה וכן ה-3 דברים האלו בצד הם מברגים.. ואגב עשיתי סליב אחד כבר ל-sf2 w/coolmod ובאמת זה לא קל.. יש שיטה די קלה אבל.. אתה כאילו מכווץ כזה את הסליב ואז הוא נהיה ממש רחב והתכולה שלו מבפנים יותר גדולה.. ככה קל מאוד לשים אותו..
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר חחחח טוב זה באמת כבר קשה ! גם לא קניתי כאלה סליבים קטנים.. קניתי רק של חצי 1/2 ו1/4 אינץ... ידעתי שיהיה קשה להכניס כאלו שהם קטנים יותר.. bdw אני מעלה לשרת עכשיו עוד כ-10 תמונות בערך של המחשב..
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים הצלחת לשים את ה-1/4 על המולקסים?או שהתמשת ב-1/2?ומה עם החיבור הראשי של החשמל ללוח אם?
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר את המולקסים בכלל הוצאתי ורק אז הכנסתי את הסליב..ואגב אם ראית פעם את הכבלים שיוצאים מהsf2 w/coolmod אז היית רואהשיש לו מהמשטח השקוף עם הלדים יוצאים משם 4 כבלים 2 מהם ל-hdd ledושתיים מהם ל-power led ובנוסף יש למאוורר עוד 3 כבלים..את כל אלו עטפתי בסליב אחד שקוף של 1/4 אינץ
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מן הסתם ראיתייש לי כזה על המעבדדי דפוק שיוצאים ממנו סה"כ 8 חוטים - יכול לצמצם אותו יחד כמו שאני עשיתי
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר למה 8 חוטים ?! ואיך אני יכול לצמצם אותם ?2 ל-hdd_led ו-2 ל-power led ועוד הכבלים של המאוורר..פשוט עשיתי עליהם סליב ועכשיו הכול טוב ויפה..
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים בהתחשב בזה שהזמנת את ה Volcano (כבד), כמה מתוך הסך הכולל עלה המישלוח ?בתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.