עבור לתוכן

המלצה לגוף קירור טוב ויפה ל2500K לMID-TOWER

Featured Replies

פורסם

שלום

לא יודע אם מישהו עוקב אבל שידרגתי את המחשב ואת הלוח והמעבד... עכשיו לבנתיים בלת ברירה השתמשתי בגוף קירור הישן שלי V1

ודיי הסתבכתי איתו בגלל שהוא לא בדיוק ניכנס בתושבת(כלומר ללוח של אסרוק עשו 2 תושבות לגופי קירור אבל עדיין התושבת של הV1 לא בנויה הכי מתאים והייתי צריך להשחיז ממנה עם דרימל כתיכנס וגם עכשיו זה לא פרפקט אבל בסדר והמעבד בטמפרטורה בסדר)

עכשיו אני עוד חודש ככה רוצה להחליף אותו וכניראה אין ברירה ולוותר על הנחושת(לפחות זה מה שאמרו לי בת'רד אחר) או שאולי ללכת על ZALMAN?(ראיתי לזלמן יש קירורים מאוד יפים מנחשות אבל אין לי מושגם עם הם טובים..)

בעיקרון הדרישות שלי מהגוף קירור :א: קודם כל שיכנס לי במארז מין הסתם מארז : Eagle Viper 2 שהוא MID-TOWER נחשב נידמה לי

ב: שיהיה משהו יפה ואסטטי (לא נגיד כמו הScythe Mugen או Noctua שהם סתם כמו גוש או בלוק של אלומיניום בלי שום חן ויופי ומכערים את כל המארז ואז אתה מצטער שהשקעתה בלוח יפה ובמארז עם חלון שקוף :pissed: )

ג:שהוא יעמוד באוברקלוק קל-בינוני

תודה רבה! :)

נ.ב: זה המארז להמחשת גודל

41XCMgZR-UL._SL500_AA300_.jpg

פורסם

אתה מחפש יופי אתה מוזמן ללכת על הזלמנים או הCM למיניהם..ושלם פי 2 ו3 יותר כסף על ביצועים בינונים ורעש מוגזם..

אתה רוצה להיות פרקטי..תרכוש אחד מהקירורים של SCYTHE..אתה ממש מחפש יופי..תוסיף גם מאוורר לדים או משהו..

פורסם
  • מחבר

אתה מחפש יופי אתה מוזמן ללכת על הזלמנים או הCM למיניהם..ושלם פי 2 ו3 יותר כסף על ביצועים בינונים ורעש מוגזם..

אתה רוצה להיות פרקטי..תרכוש אחד מהקירורים של SCYTHE..אתה ממש מחפש יופי..תוסיף גם מאוורר לדים או משהו..

דווקא ראיתי משהו של SCYTHE שהוא יפה ..כניראה הדגם היחיד שלהם שניראה טוב =] (לא הכיעור בשם MUGEN ) Scythe Grand Kama Cross

מישהו מכיר? הוא מאוד מזכיר לי את הV1 של טרמאלטק שיש לי בצורתו(רק הייתי שם לא מאווררים יותר מגניבים

איך הוא נחשב? הוא מתאים לOC?

פורסם

ה-Scythe Grand Kama Cross גם בחירה טובה...

פורסם

אם יופי מעניין אותך, תבדוק את:

thermaltake spinq

coolermaster V8

Zalman 9900

פורסם
  • מחבר

אם יופי מעניין אותך, תבדוק את:

thermaltake spinq

coolermaster V8

Zalman 9900

ראיתי את הזלמן הזה היפה אבל כמו הV1 שלי נימכר בלי תושבת 1155

הV8 הסתכלתי עליו גם אבל הוא לא הכי כי יפה ומאודי יקר אז לא הכי שווה וגם קשה למצוא אותו

הspinq שמצאתי זה רק הThermaltake SpinQ VT

אני כמעט בטוח שהוא לא יכנס לי במארז בגלל הגובה שלו וגם מאוורר טורבינה כזה בדרך כלל חופר בטירוף ...לפחות זה מה שאני חוויתי מכרטיסי מסך שבאים עם מפוח כזה לאומת מאוורר רגיל

מה עוד יש?

המאווררים ששמתי לב אליהם הם:

Scythe Grand Kama Cross

Thermaltake Frio CPU Cooler CLP-0564

מה אתם אומרים? מה יותר טוב?

פורסם

ה-Scythe Grand Kama Cross גם בחירה טובה...

:P

פורסם
  • מחבר

הוא מתאים לOC??

פורסם

כן..שקט יחסית ובעל ביצועים מעולים...ועדיף על פני כל הפתרונות "היפים" שאתה מחפש..

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של פתרונות...פשוט אני מחפש גוף קירור יפה

וזה ספציפי מאוד יפה..המוצר היחיד של החברה שסיקרן אותי והתלהבתי ממנו..(מזכיר לי מנוע V של אופנוע :) )

פורסם
  • מחבר

הקירור הגיע..והרכבתי אותו על לוח והזרקתי MX-2

עכשיו רציתי לדעת עם הטמפרטורה בסדר??..המעבד על תדר סטוק בנתיים

יש לי מרווח אפשרי לאוברקלוק

נ.ב: שכחתי לציין שהמזגן באותו זמן פעל על חימום שאולי זה גם משפיע על הטמפרטורה..

2012020815h04vin6.png2012020815h04vin5.png2012020815h04vin1.png2012020815h04gpucore.png2012020815h04core3.png2012020815h04core2.png

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה אוטומטי.. השארתי הכל על ברירת מחדל..לא שיניתי שום דבר..

יש בעיה? :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים