פורסם 2012 בפברואר 113 שנים שלום,יש לי מערכת core2D שעבר OC e7300 למהירות 3.2 + כרטיס מסך HD6850 . כרגע הספק שלי הינו hec 400.והכרטיס שלי מגמגם במשחקים. האם זה הספק? מה מומלץ לרכוש?
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים תעשה בדיקה פשוטה: קח משחק שלא ידוע כ"תלוי מעבד" באופן כבד (כלומר לא GTA, או Skyrim, או רוב משחקי האסטרטגיה), ותנסה להריץ אותו אחרי שאתה מוריד תדרים ומתחים למעבד לרמתם ה"טבעית". אם המשחק מגמגם פחות - כנראה שאתה צודק ואכן הספק גבולי, אם כי כדאי קודם פשוט לנסות ולעבוד ככה, אולי הביצועים יספקו אותך. אם אין שינוי, או שהמשחק מגמגם אף יותר, כנראה שהספק בסדר, ואתה פשוט מצפה יותר מדי מהחומרה שברשותך (כרטיס המסך והמעבד, אפילו עם הOC).
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים ביקרון הספק שלך אמור להיות בסדר כנראה הכרטיס מסך אבל גם לא ציינתה איזה דגם של HEC . אם תוכל לתת דגם נוכל לעזור יותר בהצלחה ;D
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר דווקא syrim עובד לי יפה. LA noire מגמגם לי. אבל לפני שהחלפתי כרטיס הוא עבד לי יפה על רזולוציה של 1440X900.בכרטיס החדש גם על רזולוציה כזו הוא מגמגם.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים אז על פני השטח זה הספק.אבל שוב תתן לפרום את הדגם זה יקל מסתם המלצות מיותרות.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים הנה זה הספק במחיר הנ"ל:[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ספק כוח ENERMAX NAXN 80+ 500W[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים בהחלט עדיף על האנרמקס.האם הסרת את הדרייבר של הכרטיס הקודם לפני שהתקנת את החדש?
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים עדיף אבל הפרש כימת 45 שקלים אין לזה התחלה וסוף תמיד אפשר להוסיף עוד 50 פה ומאה כאן אם כבר אז לך על : Enermax Naxn ENP750AWT 750W Bronze 80+ אחריות 5 שנים מחיר +-500 ש"ח ותוכל לישון טוב
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים אני מקווה שאתה מכיר בזה שסדרת ה-NAXN של אנרמקס לא מיוצרת על ידה אלא על ידי CWT. אלה ספקים פחות איכותיים מאלה שאנרמקס או סיסוניק מייצרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.