עבור לתוכן

מעוניין לקנות סמארטפון מבוסס Android בתקציב של עד 1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אחרי מחזור חיים של 4 שנים ואין ספור מכות ונפילות הסוני אריקסון C510 שלי שבק חיים.

כמה נקודות שחשוב לציין:

1. אני לא מבין שום דבר בסמארטפונים.

2. המכשיר החדש צריך לשמש אותי ל- 3 שנים הקרובות(אני מקבל זיכוי של עד 58 כל חודש כפול 36 חודשים)

3. מבחינת נתונים טכניים חייב שיהיה GPS, מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל(רצוי שיהיה פלאש), שהטאצ' יהיה נוח.

4. השימוש העיקרי שלי יהיה לרוב אימולטור של גיימבוי מבחינת משחקים, קצת יוטיוב וסרטים פה ושם.

5. שיהיו למכשיר ROMים טובים וקהילה רחבה.

פורסם

לדעתי גלקסי 1

פורסם

במחיר הזה היחיד שאתה יכול לקנות זה SGS1 כמו שאמרו מעלי..

העניין הוא שצריך לצאת עכשיו טלפון ביניים של סאמסונג שלדעתי יעלה כמו הSGS1 ויהיה טוב ממנו(פלאש/מעבד 1GHZ כפול ליבה)

הייתי מחכה קצת להשקות חדשות, לא שהSGS1 גרוע, פשוט החדש נשמע אופציה לא רעה כלל וכלל.

קח בחשבון שמבחינת פיתוח ROMים הSGS1 מאוד אטרקטיבי..

פורסם

ב2000 אתה יכול לקנות HTC SENSATION, שהוא הרבה יותר טוב מSG1

פורסם

יש עוד כמה מכשירים ששווה להביט בהם:

SE Xperia Ray

SE Xperia Arc

HTC Desire S

Nexus S

Motorola Atrix 4G

פורסם
  • מחבר

קבלו ביטול אני צריך לבחור מכשיר אך ורק מהקטלוג של אורנג' מה שמצמצם את האופציות למכשיר וחצי...

זו תוכנית מוזרה כזאת של ועד עובדים

אני מקווה שה- galaxy s advance שהוכרז יגיע לרשתות הסלולריות ולא סתם יהיה ברקע כמו ה- galaxy s plus.

פורסם

באורנג' יש לך את ה-Motorola Atrix שהציעו כאן, וגם את ה-Motorola Defy Plus, שהוא מכשיר קומפקטי ועמיד במיוחד (חסין לפגיעות), אם זה משנה לך.

פורסם

הATRIX אחלה מכשיר...

אבל למה לקחת מכשיר מאורנג ולא לקנות לבד?!

קבלו ביטול אני צריך לבחור מכשיר אך ורק מהקטלוג של אורנג' מה שמצמצם את האופציות למכשיר וחצי...

אני מקווה שה- galaxy s advance שהוכרז יגיע לרשתות הסלולריות ולא סתם יהיה ברקע כמו ה- galaxy s plus.

פורסם

[...]

[...]

::)

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה מאורנג' אלא מחנות פרטית, מה שכן החבילה של הועד כוללת ביטוח מאורנג' וזיכוי חודשי גבוה יחסית ככה שהמכשיר צריך להיות להיות משווק אצלם(אי אפשר לבטח את המכשיר אם אורנג' לא 'מכירים' בו).

ה- ATRIX נשמע טוב, הבעיה שלי עם מוטורולה זה הקרינה הגבוהה יחסית ובכללי היו לי כמה מכשירים ישנים שלהם(לא סמארטפונים) והנסיון היה רע.

אגב, תהיה למכשיר תמיכה באנדרואיד 4? הוא תומך בקבצי MKV?

פורסם

מוטורולה עשו שינוי של 180 מעלות. מוטורולה היום זה לא מה שהיה פעם. המעבר מפלאפון לסמארטפון הוביל לשינויים נרחבים. ניסיון העבר לא רלוונטי.

יהיה שדרוג לאנדרואיד 4.

mkv תוכל לנגן באמצעות תוכנה חיצונית (מהמרקט), או שתוכל להמיר. החל מגרסא 4 יש תמיכה חלקית, פירוט כאן:

http://developer.android.com/guide/appendix/media-formats.html

פורסם

האטריקס באמת אחלה מכשיר אבל אני הייתי ממליץ לך דווקא על הדיפיי +

מכשיר עמיד בפני כל דבר ויכול להתאים לך מכל הבחינות.

בכל מקרה ממליץ על מוטורולה יותר מאשר על סמסונג.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הדיפיי+ נופל מהאטריקס בכל מובן אפשרי ולא זול משמעותית(הפרש של 200 ש"ח).

אני כבר דיי סגור על האטריקס והעובדה שיש לו יציאת HDMI מעולה בשבילי כי אני רואה הרבה סרטים עם חברים.

בלי קשר המפרט שלו פשוט מצויין:

כפול ליבה

1GB זיכרון

רזולוציה גבוהה

16GB פנימיים

מצלמה עם פלאש

נעילה ופתיחה ע"י טביעת אצבע ייחודית

פיספסתי משהו?

הדברים היחידים שעדיין קצת מדאיג זה רמת הקרינה וחוסר התמיכה באנדרואיד 2.3(אין רומים של 2.3 בשבילו? איך זה עובד?)

ואיך העברית במכשיר? יש מקלדת בעברית ויישר מימין לשמאל לא?

פורסם

מקלת מורידים מהמרקט, אין בעיה.

יישור לימין- בגדול הכל בסדר, בחלק מהמקומות (כותרות בג'ימייל וביומן) מופיע הפוך [כותרת-->תרתוכ] אבל בגדול הכל בסדר.

לגבי רומים, אני מאמין שיש ואפילו שיהיה ICS, תבדוק בפורומים של xda-developers.com וב- iandroic.co.il הישראלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים