עבור לתוכן

בדיקת מפרט למשחקים והצעה למפרט למשחקים 3.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר.

המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.כן אם אפשר שהמפרט יהיה מכאן זה יהיה מצויין אני אקנה את המחשב מהחנות הזאת. http://www.omc.co.il/Products.php?id=OMCBASIC

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אולי של כרטיס מסך במידת הצורך.

אין צורך בציוד הקפי מסך 24 אינץ אין לי מושג מה הרזולוציה.

התמונה שלמטה היא של המפרט שחבר שלי עשה לי רציתי לדעת איך הוא (חסר בו צורב וקירור אבל אני אוסיף כבר לבד) .

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. המפרט לעיל סביר אבל רחוק מלהיות אופטימאלי: יש לך מה לעשות עם 8GB זכרון כרגע? למה ספק חזק ויקר יותר ממה שהמערכת דורשת? למה HDD יקר מאוד שלא מצדיק את מחירו? ואם כבר, אם את הקנייה אתה רוצה לעשות בחנות ספציפית, למה המפרט מKSP - ועוד בצילום מסך אשכרה עם מצלמה! מה עובר עליך, תגיד לי?

2. למה דווקא החנות הזו? ממה שאני רואה באתר, מבחר הדגמים שתמצא שם מצומצם למדי (ספקים סבירים אין שם, למשל: מה שיש זה או אוברקיל או זבל) והמחירים נעים בין סבירים לזוועתיים (6850 של Saphire ב900 שקל?!) מה שמקשה על הרכבת מפרט משתלם ואומר בסבירות גבוהה למדי שכל חריגה מהמפרט הזה (נגיד, עקב מצב המלאי) תוריד את הכדאיות בצורה משמעותית - לא שמלכתחילה היא בשמיים.

פורסם
  • מחבר

אני מעריך את העזרה שלך אבל אולי במקום לקטול אותי תנסה לעזור קצת יותר.?

אני חדש בפורום וזה שהעלתי מפרט מKSP זה כי חבר עשה לי את זה אצלו בבית וצילמתי דרך הפלא. לגבי החנות רק משמה אני יכול לקנות זה סיפור קצת מורכב אבל רק משמה אני יכול לקנות כרגע את המחשב . תוכל אולי לבנות לי מפרט בבקשה?ואם אתה לא רוצה מהאתר שלהם אז תבנה איפה שבאלך אני כבר אדאג שהם ישיגו את מה ששמת.

נ.ב יכול מאוד להיות שהאתר לא מעודכן ככה שאולי זה מכירים ישנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים