עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 10k למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי.

אשמח לעזרה! :)

1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל

2. מה שימושי המחשב? משחקים

ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?

UNREAL TOURNAMENT 3

HALF-LIFE 2:EPISODE 2

MASS EFFECT 3

BIOSHOCK 2

FARCRY 2

HALO 3

MODERN WARFARE 3

FALLOUT 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק לא ציוד היקפי

5. עד כמה חשוב השקט? שקט, אבל לא קריטי. מספיק כדי שחברה שלי לא תתעורר מזה בלילה :P נגיד 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ללא אוברקלוק. לא מבין בזה...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? win7pro מקורי באנגלית. כולל הרכבה והתקנה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום, אפשר גם מרכז. אבל לא צפון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיכלול בין השאר: כ. רשת, כ. קול 7.1, צורב דיוידי. מה לגבי כ. פיזיקלי? יש צורך בזה?

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג

אה, ומה הקטע עם 32bit ו 64bit? אני לא מבין...

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

היי hepno

דבר ראשון - תודה רבה על התגובה המהירה! :)

דבר שני:

שמתי לב שבכרטיסי מסך יש OC ואני לא מבין בזה ולא אדע לעשות / אפחד לעשות OC. אפשר להחליף בכרטיס מסך בודד ללא CF וללא OC?

ואני מעוניין גם שיהיה כונן נפרד לכונן C איפה שהווינדוז יושב... עדיף כונן נפרד ומהיר יותר כמו 10000rpm או FSD, או שמספיק להקצות כמה ג'יגות מהכונן של ה1TB? ואפשר גם להוסיף עוד סטיק של זיכרון כדי שיהיה 16gb בסך הכל, או שאין צורך? בגלל dual channel והכל...

סלח לי מראש, פעם הבנתי במחשבים אבל היום כבר לא כל-כך, אז יש מצב שהמונחים שאני משתמש בהם כבר obselete :)

תודה רבה על העזרה! :)

פורסם

פותח הדיון- המפרט שהוצא לך כאן לא שווה את הכסף שתוציא עליו. הכרטיס מסך דור קודם. היום יש כרטיסי מסך בעוד 500 ש"ח שהיו אפילו חזקים פי 3 ממנו. וזה היה רק פרט אחד מתוך המפרט הכי לא משתלם לצרכים שלך.

כמו שאמרתי תענה על השאלון שבחוקי הפורום ותערוך את הכותרת בהתאם. אחרת אל תצפה לקבל יותר עזרה.

פורסם
  • מחבר

היי OR2000

עדכנתי את הפוסט ועניתי על השאלון (:

אני חדש פה... תודה על העזרה (:

פורסם

ספאם מיותר נמחק.

ברוך הבא לפורום. התקציב שלך גדול מאוד, רצוי לחלק אותו כך שתקנה מחשב זול יותר ותשאיר כסף לשדרוגים בעתיד\רכישה של מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

היי Gil28

אם כך, אפשר לצמצם בהוצאות על מנת לרכוש ציוד היקפי. כרגע אין לי בעיה עם מקלדת/עכבר/רמקולים, אבל המסך שלי הוא 19" רגיל, וארצה לקנות בעתיד 24" רחב. אפשר לכלול את זה בהוצאות, אבל את זה אפשר לרכוש בנפרד.

תודה על העזרה! :)

פורסם

ההודעה נערכה.

אני מציע שתפסיק לבנות מפרטים בלי לתת אפילו שמץ של הסבר למה הם עדיפים (והם לא)

פורסם

^עוד ספאם...

http://www.tms.co.il/product/10845

הנה 23' מאוד טוב ואיכותי. איכות FHD

http://www.tms.co.il/product/10846

24' איכות 1920x1200 שזה יותר מ-FHD (אבל אני ממליץ לך את ה-23')

ובכל זאת, האם יש לך דרישות מיוחדות מהמסך (יציאות שונות/מיוחדות/מסוימות וכו...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים