עבור לתוכן

קניתי seasonic Gold X-Serie X-560

Featured Replies

פורסם

אני משדרג את המחשב סוף סוף והתחלתי סוף מהחלק שאני כבר מת להעיף ל1000 הרוחות(את הספק הגנרי שיש לי פה..)

הזמנתי את הseasonic Gold X-Serie X-560

הוא 560W

רציתי לדעת אם בעתיד הספק הזה אתמוך בCROSSFIRE אם אני ירצה לעשות? או שלא? ושחבל שלא הוספתי כמה גרושים וקניתי את הW750?

תודה רבה

פורסם

תלוי קרוספייר של מה... אתה לא חושב שזה פרט רלוונטי?

פורסם
  • מחבר

תלוי קרוספייר של מה... אתה לא חושב שזה פרט רלוונטי?

הכרטיס שאני יביא זה כניראה יהיה או רדאון 6850 או 6950

אז בעתיד שהוא יתחיל להיות ישן אז אם יהיה אפשרות להוסיף לו "חבר" :silly: שיחזק אותו..

פורסם

6850 כנראה יעבודו בCF עם הספק הזה, 6950 אני מאמין שלא.

פורסם
  • מחבר

הנתונים האלה לא אומרים לי הרבה אם אפשר או לא ???

בכלל מה עדיף 2 כרטיס של רדאון 6850 או כרטיס בודד של 6950?

פורסם

אתה יכול לעשות איתו CF \ SLI עם כרטיסי MIDEND או HIGHEND שעברו תכנון מחדש וצורכים פחות זרם כמו ה- 5850 XTREME.

לפי הביקורת של hardware secrets שנראתה לי די אמינה אפשר להגיע איתו עד 730W, זה המון מרחב תמרון.

אני יודע בוודאות לפי פורום overclock.net ומקומות אחרים שאפשר למשל להריץ עליו GTX580 בודד בקלות.

בכל מקרה, ספק מדהים, אני מאד מרוצה משלי, בהחלט היה שווה את ה 540 שקל ב KSP, למרות שאפשר לקנות בזיגזג בקצת יותר ולהבטיח לעצמך את ה- 5 שנים אחריות (KSP "נותנים רק 3") ושירות אמין במקרה של תקלה. הבעיה שהם פשוט לא עושים משלוח חינם וזה מקפיץ את המחיר ל 600 + וב- KSP, במחיר הזה נראה שאפשר כבר לקנות ת- 660W.

אני אישית גם קניתי כבלים חליפיים במקום הכבלים שבאו איתו:

view_image__24496_zoom.jpg

וכבל כזה:

view_image__43668_zoom.jpg

שמאפשר חיבור של כרטיס מסך על שקע PCIE אחד !

סתכל פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523229.0

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים של סידרה 5XXX לדוגמת 5850 לא אמורים אבל בעיקרון להיות יותר זללנים בחשמל? לעומת 6XXX?(זה לפחות מה שהבנתי במיקורות..למרות שעכשיו כבר מאוד קשה להשיג כרטיסים טובים מסדרת 5XXX)

כן גם אני קניתי אותו בKSP כי זאת חנות הקרובה למקום מגוריי עולה ליתר דיוק 545 אבל אני לא קטנוני ;)

פשוט רציתי לדעת שעשיתי עסקה טובה אם קניתי ספק שיחזיק איתי גם לשנים הבאות..

אתמול הוא הגיע..דווקא הכבלי םשהוא מגיע איתם ממש סבבה יש להם סליבינג שחור ויפה והכלל ניראה ספק מרשים

לא משהו שהייתי רגיל אליו על לפני זה..(היה לי ספקים גנרים ב100 שקל בכל הפנטיום 4 שהיו לי..)

גם יש לו חתיכת משקל לא כמו ספקים פשוטים..והוא בא אפילו בשק קטיפה כמו תכשיט...

מקווה שיהיה לו בסדר באוברקלוק קל ושהוא לא התלונן ;)

בנתיים חיברתי אותו למחשב שלי עם המעבד E5200 והמאוורר שלו אבל לא נידלק... אבל קראתי שרשום על הספק שרק מעומס מסויים המאוורר מתחיל לפעול וכניראה המחשב הזה לא מדגדג לו בכלל...

מחכה ללוח החדש של המחשב ולמעבד שצריכים להגיע השבוע ואז ניראה למה הוא מסוגל :)

פורסם
  • מחבר

עדכון:אפילו אם הלוח הזה הישן ואם הE5200 אני מרגיש כבר בשינוי..

הלכו התקיעות שהיו מידי פעם לפחות מהזמן הקצר שאני משתמש בX-560..כניראה הספק הגנרי לא היה נותן מספיק זרם

זה הספק הקודם:

scaled.php?server=593&filename=31012012266.jpg&res=medium

פורסם

פחחח 500W, לפי המפרט זה ספק של 250W ראלי במקרה הטוב.

כמעט כל השימוש היום במחשב הוא על ה-12V מעט מאוד רכיבים משתמשים ב-5V. בחישוב מהיר 12*16 = 192W ואת השאר נגיד שיוצא מה 5V ושאר הריילים.

אגב ה-X-760 הוא לא כמה גרושים יותר, הוא עולה 800+, יש לי אותו במקרה.

פורסם
  • מחבר

טוב בזמנו זה מה שהיה לי אפשרות(וגם כל המחשב הוא מחלקים שנאספו )

עכשיו אני משקיע בהכל בחלקים א.א..

ה760 עולה ראיתי עוד 220 שקל בערך מה560 שקניתי

שמשקיעים במחשב 4000 אז 220 זה כסף קטן (בשביל זה אמרתי גרושים)

אבל כבר קניתי את ה560 והוא ניראה מאוד אמין ומבטיח ו760 אני חושב לא היה מנוצל עד הסוף אצלי...כי עד שהייתי קונה עוד כרטיס נוסף בטח היה כבר שווה להחליף אותו ולשים כרטיס אחר שהו בודד יותר חדש(הבנתי שזה הכי מומלץ..)

אני בינקום להוסיף 220 שקל על ה760 כניראה יקנה את ה6870 בנקום ה6850

ניראה לי עדיף לא?

פורסם

עדיף כן, אבל תעיף מבט ביד 2 פה באתר, ראיתי מישהו שמוכר ב 6950 חדש ב- 750 שקל. אם זה עדיין אקטואלי תעוף על זה מהר.

באופן עקרוני SINGLE CARD עדיף מ CF\SLI. לפי מה שאני מבין זה הרבה התעסקות, עם משחק אחד זה עובד טוב, עם אחר לא כל כך.

פורסם
  • מחבר

עדיף כן, אבל תעיף מבט ביד 2 פה באתר, ראיתי מישהו שמוכר ב 6950 חדש ב- 750 שקל. אם זה עדיין אקטואלי תעוף על זה מהר.

באופן עקרוני SINGLE CARD עדיף מ CF\SLI. לפי מה שאני מבין זה הרבה התעסקות, עם משחק אחד זה עובד טוב, עם אחר לא כל כך.

זה של POWERCOLOR?

ראיתי פה אחד שמכר 6950 של POWERCOLOR

דיברתי איתו אבל לא הספקתי וכבר ראיתי שהכרטיס נימכר :\

בכל אופן אין מה לדבר עד סוף חודש פבואר כניראה על כרטיס מסך(קניתי עכשיו את הספק,לוח ,מעבד,זיכרונות..)והתרוששתי..

עד חודש הבא אני יאלץ להמשיך לחיות עם הX1950 העגלה מהמחשב הישן...עוד חודש לחיות איתו זה לא נורא..עד עכשיו סבלתי ..נסבול עוד טיפה :silly:

מקווה רק שהמחשב יעבוד איתו..חחח

פורסם

יש מצב.

תשמע, לפני שאתה רץ לקנות בחנות, תעבור פה על היד 2 במשך שבוע, אתה יכול להשיג כרטיסים ממש טובים ועדיין באחריות במחירים הרבה יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

אם הייתי מוצא כרטיס טוב בזול בלי קירור זה היה מצויין...

יש לי פה arctic cooling accelero xtreme plus 2 חדש שמחכה לכרטיס שאני ישים אותו עליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים