פורסם 2012 בינואר 2813 שנים שלוםיש לי לוח אם של GIGAVYTE X58A-UD3Rמחוברים ללוח כמה התקנים ב USBוכל זמן קצר, המקלדת והעכבר לא עובדים, אני צריך לנתק את ה USB ולחבר שוב כדי שיעבדועד שהתקלה חוזרת שוב (עניין של שעה בערך)החלפתי למקלדת ועכבר אלחוטיים ב USB גם אותה תקלההמחשב משמיע כל כמה זמן רעש שהוא מנסה להתחבר להתקן USB.התקלה לא רק במקלדת ועכבר אלא גם במדפסת ובמצלמה ובכל מה שמחובר לUSBמבחינת הספק חשמלי יש לי ספק של קרוסייר 750Wמה יכול להיות הבעיה? בלוח האם או בספק?
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים מחבר באחד הימים של הגשמים,בוא נגיד שבאותו יום שזה קרה, הלכה לי גם הטלווזיה.
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים אני לא בטוחה בזה, אבל אני חושבת שאולי זאת בעיה בספק כוח שלך.אם זה התחיל באמת בזמן הזה, אולי זה בעיה של מתחים.
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים אם זו היתה בעיית מתחים בספק, הרבה דברים אחרים היו מושבתים גם כן (כוננים, למשל). היה לי כבר מקרה שנחשול מתח שהתרחש כשהמחשב פעל השאיר את הספק תקין לחלוטין אבל שרף את לוח האם. בהחלט ייתכן מצב בו לוח האם "נשרף" חלקית באופן שדפק רק פיצ'רים מסויימים.
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים הייתי הולך יותר על הלוח (בקר של USB שנדפק), תנסה יציאה שמחוברת לבקר אחר.בגדול כדי להבטיח שהיציאה של בקר אחר, תנסה את אלה שמאחור או לחילופין אחד הקדמיים (בד"כ לוחות באים עם מתאם הרחבה).
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים מחבר הבעיה היא בכל חיבורי ה USBUSB קדמייםUSB 3ESATA שהם גם USBבעיקרון אני לא חושב שזה ספק, כי המרכיב שצורך הכי הרבה חשמל במחשב תקין GTX480 ו 4 כוננים קשיחים.וכולם עובדים חלקרק התקני USB פעם עובדים פעם לא.דבר נוסף, המחשב היה מחובר לטלווזיה בחיבור MINI HDMIוגם החיבור הזה ספציפי לא תקין (הטלווזיה הלכה באותו יום)2 חיבורי ה DVI כן עובדים (גם בהרחבת צגים)אז יכול להיות כתוצאה משינוי המתחים שהלך הבקר USB של הלוח, משהו בכרטיס המסך..?בעיקרון 2 המוצרים באחריות, פשוט אין לי כח ללכת למעבדה עם המחשב.כדי שיגידו לי שהכל תקין.תודה
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים קנה כרטיס הרחבה ל-USB2 שיושב על PCI או אפילו USB3 שיושב על PCI-e.עולה גרושים...
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים מחבר זה ברור, אבל זה לא פתרון לבעיה (רק פתרון זמני)טוב הבנתי שכנראה הבעיה בלוחלא תהיה ברירה ללכת להחליף אותותודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.