עבור לתוכן

פיצול מחיצות בלפטופ חדש וגיבוי

Featured Replies

פורסם

קניתי לפטופ של Asus, עם דיסק קשיח 750 ג'יגה.

הוא מגיע עם 2 כוננים, C, בנפח של 350 ג'יגה, ו-D, בנפח של 400 ג'יגה.

יש לי 2 שאלות, איך אני מפצל את כונן C? בעיקרון יש כבר 50 ג'יגה תפוסים ככה שאני רוצה שהוא יהיה 100 ג'יגה גג, יותר מזה אני לא צריך. עם איזו תוכנה אני עושה את זה?

השאלךה השנייה היא איך אני מגבה את כונן C? יש תוכנה שמגיעה עם הלפטופ (ASUS RECOVERY), של גיבוי מחיצות עם תמיכה של הלפטופ בBOOT, כדאי להשתמש בה? אם אני משתמש בתוכנה אחרת (שאתם תמליצו לי עליה) הלפטופ יידע להשתמש בקובץ שייווצר על מנת לבצע שחזור?

פורסם

אם יש לך ווינדוס 7, תלחץ על הסמל בסרגל התחתון (מה שנקרא פעם התחל) ותכניס בשורת החיפוש - create and format hard disk partitions

זה כלי של ווינדוס שיעשה בדיוק את מה שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

עשיתי, כיווצתי את הכונן ל150 ג'יגה ואת השאר הוספתי לD, תודה.

עשיתי גיבוי עם התוכנה של ASUS, היא שמרה לי 6 קבצי ISO על כונן C (18 ג'יגה סה"כ)למרות שלפי דעתי היא אמורה לשמור את זה על מעין כונן מיוחד של ה-RECOVERY (יש 25 ג'יגה של FAT32 לא מוקצים שאני מניח שמיועדים למטרה הזו). יש לך מושג למה זה נשמר על C? האם אני אמור לצרוב את הקבצים על דיסקים של DVD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים