עבור לתוכן

כמה שאלות SLI\CF

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל

HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX

עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל?

תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה

תודה מראש :)

פורסם

מי לעזאל חשב על השטות הזאת ?

כשאתה עובד בתצורה של CF או SLI אתה לא צריך לחבר שני כבלים למסך :kopfpatsch:

אתה מחבר את המסך או מסכים לאחד מהם וזהו .. כמובן במידה ואתה צריך עוד כמה מסכים אז אתה יכול לחבר אותם גם למסך השני .

אם מדובר על SLI ,אז אתה יכול לחבר מקס' שני מסכים לכרטיס אחד,ואת השלישי אתה תצתרך לחבר לכרטיס השני ,כמובן במידה ואתה צריך לחבר עוד מסכים אתה תצתרך לחבר עוד כרטיס מחוץ למערך הSLI שלך .

אם מדובר על CF ,אז זה תלוי בכרטיס ,אבל חלק מהכרטיסים של AMD תומכים בחיבור של שלושה מסכים על כרטיס בודד ,וחלק תומכים ב5 על ידי שירשור של DisplayPort 1.2 ..

פורסם

1.לא משתלם ללכת על GTX, תוכל לבדוק ביקורות בשביל תוצאות ברורות יותר.

2. אתה מחבר למסך כבל בודד מאחד הכרטיסים

3. בין 2 הכרטיסים (בתוך המארז) אתה מחבר גשר שמגיע עם הכרטיסים

4. אתה צריך לדעת על בעיות תאימות ומיקרו-סטטרינג, תוכל לקרוא ביקורות על זה בפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494654.msg4234807#msg4234807

5. כל הניהול של הכרטיסים מתבצע דרך הדריבר של ATI, הוא מאוד נוח, למשל במצב מנוחה רק כרטיס אחד יפעל (השני יהיה כבוי)

ובמצב משחק שני הכרטיסים יפעלו.

6. איזה מעבד יש לך? רזולוציה? ספק כח?

פורסם
  • מחבר

למה הGTX לא משתלם? המערך הזה עדיף לא? הוא גם יותר קר

ומה שאתה אומר בעצם שלא כדאי לקחת מערך כרטיסים ולהיות עם כרטיס בודד?

ואני לא מבין המערך לא אמור להיות יותר מהיר? הוא לא אמור לעבוד חלק בלי לאגים לעומת כרטיס בודד?

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שלא הכל הולך חלק עם מערך ולפעמים יש התעסקות ויש מקרים גם של חוסר תמיכה. בנוסף קיימות תופעות של מיקרו-סטטרינג וככל שהכרטיסים המרכיבים את המערך חלשים יותר כך גדולות תוספות המיקרו סטטרינג.

ל nVidia יש אופציה בדרייבר להפחתת התופעה על חשבון ביצועים, ל AMD לעומת זאת אין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים