פורסם 2012 בינואר 2613 שנים שלום חברים.יש לי מחשב נייד dell inspiron E1505הוא הגיע עם ויסטה, אבל בגלל שיש בו רק 1G זיכרון הוא לא זזאז הבאתי לטכנאי שיתקין לי xp. והכל היה בסדר.כל הזמן החיבור של הרשת היה אלחוטי והוא עבד מצוין אבל עכשיו עברתי לחיבור חוטיוהוא לא מגיב, כאילו לא הכנסתי את החוט.האם זה יכול להיות בעיה בדרייבר או שכשמתקינים את הדרייברים מתקינים את כולם ביחד ואז התקלה במקום אחר,ואם זה הדרייבר האם מישהו יכול לומר לי היכן אני מוצא דרייבר שלו להורדה?
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים יש לך פה את כל הדרייברים שאתה צריך http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04לפני ההתקנה תמחק לחלוטין את הישנים.תעדכן אם לא מסתדר
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים תכבה את האלחוטי ואז תחבר את החוט. זה אמור להיות לך איפשהו במקלדת.אם הוא נמצא איפשהו על הFn )F5, F7( וכאלה, פשוט תלחץ על המקש FN ואז על המקש הזה.תאמר לי אם עבד.
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים מחבר כיביתי. אין תגובה. זה נראה שהוא לא קולט בכלל שחיברתי משהו.הורדתי את הדרייברים, אבל יש שם איזה 7 קבצים שקשורים ל-network ואני לא יודע איזה דרייבר הוא הספציפי לחיבור של האינטרנט. כך שאני עלול לטפל סתם בדברים מיותרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.