פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים תלחץ מקש ימני על הDESKTOP -> מאפיינים -> הגדרות -> מתקדם -> שם תחפש תווית תלת-מיד/ DIRECT 3D -> שם ההגדרות נמצאות, תעשה שם מה שבא לך!דרך אגב, כמה הכרטיס שלך עלה?
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר חברה חברה לא לכעוס אתם יודעים כמה זמן חיכיתי לכרטיס הזה כדיי לקנות אותו חצי שנה!!
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים חיכית חצי שנה בשביל שתקנה את הכרטיס ותוכל להתלהב.אין שום תכלית בת'רד זה, ללא סיכום מעשי של הביצועים, או אפילו סקירה קטנה על הכרטיס.אפילו תמונה אחת אין.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר אוקקקקקיי תחשבו כי התראד הזה לא נכתב תפרגנו חברייה קצת פירגון לא יזיק ותמונה אין כי אין לי מצלמה דיגיטלית וזה עלה לי 2399 ש"ח מפנדה
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים תן בבקשה ציונים של הבדיקות ב- 3dmark2001 + 3dmark03 !ותתחדש!עם הציונים את המפרט של המחשב גם
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים חבר'ה... הוא שאל שאלה, והוא בסך הכל רוצה תשובה. אם התלהבות כל כך מפריעה אפשר להתעלם, ככה הדיון נעלם מהר יותרשאלה לא כולכך במקום אבל איפה אני משיג 3DMARK?http://www.futuremark.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.