פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אמרו לי פה בפורום שיכול להיות שיש לי התנגשות של כרטיס רשת עם רכיב אחר.התמונה הזאת מראה משהו שמעיד על זה??
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר אם תסתכל ב IRQ's יהיה לך יותר קל להבחין איזה כרטיס מתנגש , ועם מה ..OK שניה אני מעלה ...
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים תמיד ה AGP controller יושב באותה כתובת כמו הכרטיס מסך וה IRQ Holder זה סתם התקן וירטואלי של וינדוס כדי לארגן את ה IRQ'Sאין פה שום התנגשות.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר OK הבעיה היא שמאז שחיברתי כרטיס רשת הביצועים ירדו בהרבהעכשיו שמתי לב שכשהמודם (motorola sb4200) סגור הביצועים כמו שהיו למשל באמצע מקס פיין כשהמודם סגור יש 85 FPSכשאני פותח את המודם יש לי 30 FPSיש למישהו מושג מה זה אומר?
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים שיש לך יותר מדי spyware, וירוסים, תולעים, מקקים ומכרסמים שברגע שאתה מתחבר לאינטרנט מתחילים לעשות בלאגן ?או סתם פיירוול כבד מדיאם אתה חושב שזה הכרטיס עצמו אז תנסה להעביר אותו לסלוט אחר, אבל זה לא ממש נשמע ככה.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר שיש לך יותר מדי spyware, וירוסים, תולעים, מקקים ומכרסמים שברגע שאתה מתחבר לאינטרנט מתחילים לעשות בלאגן ?או סתם פיירוול כבד מדיאם אתה חושב שזה הכרטיס עצמו אז תנסה להעביר אותו לסלוט אחר, אבל זה לא ממש נשמע ככה.1.מחקתי את האנטי ווירוס עם הפיירוול והכל - לא עזר.2.spyware - בטוח שאין לי וגם לא ווירוסים ותולעים.3.זה לא שאני מתחבר לאינטנט, זה רק שאני פותח את המודם (אני צריך חייגן בשביל להתחבר - נטוויזן). בלי חייגן אני רק ברשת של תבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.