עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה השמח מאוד אם תעזרו(-:

Featured Replies

פורסם

מפרט מחשב

מעבד: AMD ll X4 965 3.4 ללא OC

כרטיס מסך: Asus HD5850.1g

לוח אם:GS-MA78MT-US2H

זיכרון: 2x2 ללא צלעות קירור של Kingston

ספק כוח:antec350

אז ככה זה הבעיה .. ניסתי לעשוות OC לכרטיס מסך עם התוכנה של MSI.. ואת הבדיקת מאמץ עםOCCT תכלאס זה פעם ראשונה.. אבל ראיתי קצת סירטונים וקראתי קצת וזה קיצר קיבלתי מושג או2

קראתי איך לעלות מתח גם .. קיצר התחלתי לעלות את הליבה קצת.. והזיכרון.. מאוור סמתי על 50 נישמע כמו שדה תעופה.. והעלתי מתח גם קצת..

כמובן שלא היתפערתי העלתי אתם ב15-20 הממ נגיד שהליבה הייתה על 700 העלתי ל1000..הזיכרון על 1000 שמתי 1500.. מתח היה על 1000 בערך שמתי 1200 משהו כזה ...משהו מוזר שעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס ה FSP הרגיל משהו כמו 186..עכשיו אחרי הOC בדקתי וירד. ל130ומשהו.. קיצר לא היתיחסתי נכנסתי לGTA IV איך שהוא נכנס לשחק ראיתי ארכטיפקטים לא רצינים אבל המחשב נתקע המסך כאילו נכבה. ואני ינסה לעשות את הקולות של המאוור של הכרטיס משהו כזה פווווווווווווווווווו ופתום פווווו וווווווו ככה כאילו הכרטיס מנסה למות ..והוא כול שניה מנסה לקום לתחייה ולא מצליח .. אני בנתיים אם המסך השחור אוכל את הציפורנים חח ואמר לעצמי יופי עוד פעם אתה השטוית שלך מה עשיתה ... קיצר כיבתי תמחשב הפעלתי מחדש הכול חזר להיות רגיל ושניכנסתי לתכוכנת MSI הכול חזר למצב הרגיל חשוב לציין שהטמפרטורות סבירות והכל קרה גם כול כך מהר ששום רכיב לא היה מספיק להתחמם עד כדי מצב של תקיע.. וה HD5850 כרטיס קריר.. אני הפלתי את האשמה על הספק ה350Wחחח... קיצר תעזרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!

פורסם

קפצת מהר מידי בתדרים ...

תעלה את הליבה ל 800 ותעשה בדיקה ... הכל טוב ? תעלה ל 900 ותעשה בדיקה ...

עם יש לך שגיאה תרד ב 50mhz ואז הלאה ב10-5

כנ"ל לגבי הזיכרונות ... העלאת גבוה מידי ... תרד ל 1100 ותתחיל משם ...

אינני מכיר תספק אבל הייתי ממליץ לך לחכות למישהו מבין קצת יותר שיוכל להגיד האם הספק שלך מתאים בכלל למערכת ולOC בכלל ...

פורסם

הספק איכותי אך חלש מדי. אפילו גבולי מעט ל-5850 ומעבד מרובע ליבה כזה.

פורסם

עם החומרה המדוברת ספק שכזה לא יכול לסחוב אוברקלוק,במצב סטוק (ללא כל אוברקלוקינג) הספק היה סוחב

את המפרט,אך בחרת לסחוט לו ת'מיץ וזה מה שקרה.

החלף ספק והכל יסתדר.

פורסם

הספק אוליי חלש... אבל 1500MHZ לזכרון של ה 5850 ? לא יקרה בחיים...

1GHZ לליבה עוד הגיוני, אבל גם זה עם תוספות מתח ולא כל כרטיס מצליח להתמודד עם התדר הזה...

הייתי מוריד לכיוון 925 לליבה ו 1200 לזכרון ורואה מה קורה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים