פורסם 2012 בפברואר 713 שנים מחבר אני יודע את זה ואמרתי לו את זה אבל המטרה היא לנסות להחזיק אותו בחיים בנתיים עדיין לא היה לי זמן לשבת עליו ולחפש את הסוללה בשביל לאפס את הביוס אבל לפי מה שאני ראיתי כשפתחתי זה לא יהיה כזה פשוט כי כבר פתחתי את החלק האחורי והרמתי את המקלדת ואני עדיין לא יודע איפה הסוללה בכול מקרה . . . זה לדעתכם בטוח בגלל שהשפך עליו ??
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים בכול מקרה . . . זה לדעתכם בטוח בגלל שהשפך עליו ?? מבלי שתבין לא נכון - הדבר היחידי שבטוח הוא רק המוות - מעבר לזה - הכל עניין של סבירות וכן - בסבירות גבוהה מה שגום לענין הוא כתוצאה מהנוזל שנשפך
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים החלפת לוח למחשב בן 4 שנים + לא שווים את ההשקעה.בנימה זה : "חברים יקרים התכנסנו כאן היום לתת כבוד אחרון למחשב הנייד של מר X מי יתן והביוס שלו יהיהבמקום טוב יותר"
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים מה קרה לכם...? רק שמעתם בירה כבר קברתם ואמרתם קדיש? שיזרוק לזבל כול מה שידוע לכם בפועל זה רק שיש מסך כחול. שים דיסק לינוקס בכונן ותראה אם יש עם מה לעבוד.
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים מחבר לא עבד לא עם XP ולא עם WIN7 כול פעם שאני מנסה להתקין אני מגעיה למסך כחול כשאני מנסה לעשות תיקון אני מקבל שזה נכשל אתה חושב שלינוקס דפקה כן יעבוד ?
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים לא עבד לא עם XP ולא עם WIN7 כול פעם שאני מנסה להתקין אני מגעיה למסך כחול כשאני מנסה לעשות תיקון אני מקבל שזה נכשל אתה חושב שלינוקס דפקה כן יעבוד ?ניסת שני תפוחים מאותו העץ, למה לא לנסות משהו אחר? יש לך משהו להפסיד שבשביל זה אתה שואל אותי?מה שמעניין אותך זה מה עובד לא מה לא עובד. תנסה לפחות לקבל תשובה איפה בכלל טמונה התקלה ואם היא קיימת בכלל. יכולים להיות אלף ואחת סיבות שממנה נגרמת הבעיה, אל תקבור את המחשב שלך כול כך מהר.
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים מחבר המחשב לא שלי וכבר אחזרתי אותו לבעלים אני יבדוק את זה בהזדמנות חבל לא הגבת כשהוא עוד היה אצלי . . . בכול זאת תודה אני יעדכן אם יהיו שינויים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.