פורסם 2012 בינואר 2513 שנים שלום ברשותי מחשב נייד של חבר למחשב הזה יש היו כול מיני בעיות בפעם הקודמת הייתה בעיה שלא היה ניתן להתקין ווינדוס מסיבה מסויימת לאחר שניסינו לפרמט אותו הוא לקח אותו לטכנאי שקבע שההר דיסק לא טוב, החליף אותו והתקין את הווינדוס אחרי יומיים בעיה חדשה המחשב מראה מסך כחול לאחר הטעינה של הווינדוס ונכבה ישר אני לא יכול להגיד בדיוק מה רשום על המסך בגלל שזה לממש שניה ונכבה הטכנאי לא מוכן לסדר את המחשב בחינם, אפילו שעברו רק יומיים כשאני בוחר באופציה לעשות תיקון אני מקבל את הרשימת בעיות הזזאת Problem Event Name: StartupRepairOffline Problem Signature01: 6.1.7600.16385 Problem Signature02: 6.1.7600.16385 Problem Signature03: unknown Problem Signature04: 21200275 Problem Signature05: autoFailover Problem Signature06: 3 Problem Signature07: NoRootCause OV Version 6.1.7600.2.0.0.256.1 LOCALE ID: 1033 בסוף התיקון הוא אומר שכול הבדיקות עברו בהצלחה אבל כשעושים תיקון התיקון נכשל תודה לעוזרים ! עריכה : ניסיתי לעשות שיחזור מערכת דרך "תיקון ווינדוס" לא עובד ERORR 0X8000FFFF אני יריץ בדיקות לזכרונות-עבר בלי תקלות (עריכה 2 )
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים מחבר המחשב עבר MEMTEST 26 פעמים זכרונות זה לא מה יכול להיות הגורם לבעיה ?
פורסם 2012 בפברואר 313 שנים תנסה לעבור על המדריך מהסטיקי. אם שום דבר לא יעזור, תעלה לכאן את קבצי ה-dump ונראה איך אפשר לעזור
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר עברתי על המדריך אבל הוא לא כול כך רלוונטי המחשב הוא מחשב נייד ככה שספק כוח הוא כנראה לא הבעיה (גם אם כן אי אפשר לבדוק ) זכרונות בדקתי והם בסדר גמור הר דיסק חדש (*המחשב עבד מספר ימים עם ההר דיסק לפני שהתחילו בעיות כך שהוא לא הבעיה ) המסך הכחול מופיעה לפי הווינדוס ככה שאי אפשר לבדוק 70% מהאופציות במדריך אין גישה ל DUMP כי הווינדוס לא עולה בכלל אפשר עזרה ? עריכה : הוא (הבעל של המחשב ) סיפר לי שנשפך לו בירה על המחשב לפני כ חודש ושהמקלדת שלו הפסיקה לעבוד, אחרי כמה זמן חזרה לעבוד אני חושד שהמחשב שלו התחיל להחליד והמסכים הכחולים זה התוצאה יכול להיות ?
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים אני לא יודע לגבי הבירה שנשפכה עליו, אם כי אני מניח שזה אפשרי מן הסתם.תנסה לבצע איפוס לביוס (תבדוק בגוגל מה המיקום הפיזי של הסוללה של הביוס בנייד)
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים יכול להיות מאוד שעקב שנשפך לו בירה התחילה לו קורוזיה בכל מיני מגעיםהאם המחשב עדיין באחריות?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מחבר יכול להיות מאוד שעקב שנשפך לו בירה התחילה לו קורוזיה בכל מיני מגעיםהאם המחשב עדיין באחריות?לא באחריות כבר כמה שנים
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים כאשר נשפך נוזל והוא מגיע ללוח זהו רק עיניין של זמן עד שהמחשב "מחזיר ציוד".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.