עבור לתוכן

צירוף זכרונות DDR

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לשאול אם אני אוכל לצרף את הזכרונות הבאים ביחד, על אותו לוח:

Samsung 3200 512MB DDR

והשני

Samsung M3 68L3313CT1-CB0

PC2100 (133 MHz)

על לוח EPOX 8rda+ (DDR400)

האם יש מצב?

פורסם

יש מצב, אבל הזכרונות יעבדו במהירות של 266MHZ וחבל...

פורסם

מאוד חבל... קנה כבר שני סטיקים של 256MB PC3200

יעבוד לך יותר מהר מ 2 של 512MB איטיים, וכרגע לא צריך 1024 זיכרון בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

הישן יותר הוא 256 לא 512...

פורסם

אז בכלל תוציא אותו משם וקח שני סטיקים של Samsung 256MB PC3200

יעלה לך את הביצועים בהרבה...

פורסם
  • מחבר

מה?! לא הבנתי מה אמרת DL...

יש אחד (משומש) שהוא כמו שאמרתי - 256 MB , DDR , PC2100 וזהו.

השני, החדש, 512MB DDR PC3200...

פורסם

תשתמש רק בחדש.

פורסם

במעבדים כיום המהירות של האפיק הקידמי היא 266MHz,333MHz and 400MHz (ואני מדבר על מעבדי ה AXP מהדורות האחרונים).

ככה שאם יש לך מעבד שמשתמש במהירות אפיק קידמי 266MHz אתה לא חייב למכור את ה PC2100, ואם הוא משתמש ב 333MHz או 400MHz מומלץ ביותר שלא תשים את ה PC2100 ביחד עם ה PC3200 כי פשוט מחולל השעון שבצ'יפסט יסנכרן את הזיכרונות ל133MHz, (ביוס יראה ב SPD מהירות 266MHz בסטיק של ה PC2100 ויחליט לסנכרן ל 266MHz את 2 הזיכרונות) ואז יהיה צוואר בקבוק ותפוקה לא מלאה בתקשורת עם המעבד.

זה פשוט מאוד, מעבד שנגיד עובד ב 166x2=333MHz FSB Frequancy שפועל עם זיכרון שמסונכרן ל 133x2=266MHz פשוט יהיה הרבה יותר מהיר מהזיכרון...מה שאומר שהמעבד יצטרך לחכות למידע יותר זמן ותהליכים אחרים בפקודות לזיכרון יהיו יותר איטיים, מכיוון שהמעבד ידע שהזיכרון מוגבל במהירות העברת מידע.

וזה בלאט אחד גדול בקיצור.. :-\

פורסם

הוא מתכוון בקיצור שאם יש לך מעבד עם ליבת Plomino , Thoroghbred , Thorton שעובדים בבאס של 266 FSB אז אתה יכול להשתמש בשני הזיכרונות והמהירות שלך תשאר אותו דבר, אבל במקרה ויש לך מעבד מבוסס ליבת Barton עם 333MHZ FSB אז כדי לך לשים רק את הזיכרון החדש מכוון שהזיכרון 2100 יאיט את כל המערכת והביוס יקבע את מהירות הFSB לפיו.

פורסם

הוא מתכוון בקיצור שאם יש לך מעבד עם ליבת Plomino , Thoroghbred , Thorton שעובדים בבאס של 266 FSB אז אתה יכול להשתמש בשני הזיכרונות והמהירות שלך תשאר אותו דבר, אבל במקרה ויש לך מעבד מבוסס ליבת Barton עם 333MHZ FSB אז כדי לך לשים רק את הזיכרון החדש מכוון שהזיכרון 2100 יאיט את כל המערכת והביוס יקבע את מהירות הFSB לפיו.

Nope..

מהירות ה FSB תישאר אותו דבר, הוא פשוט יפעיל מחלקים בהתאם לזיכרונות.

אם הוא יוריד את מהירות ה FSB אז גם מהירות המעבד תרד --> unacceptable

עכשיו דיברתי עם משהוא -

זה תלוי בלוח אם, יש לוחות אם ששמים מחלקים ויש לוחות אם שמורידים את מהירות ה FSB (זאת אומרת גם את מהירות המעבד..)

ואני לא יודע איך הביוס של EPOX 8RDA מטפל בבעיות כאלה ככה ש..לא כדאי לבדוק :|

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם! לא נראה לי שאוסיף את ה256 PC2100

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים