פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מחבר הנה http://www.*צונזר*/my/nkdtu0miyomz.gifאני לא מבין עדיין למה זה עוזראל תתיחסו לאוברקלוק שיניתי את זה כבר לסטוק
פורסם 2012 בינואר 2713 שנים לפי הפירוט שלך ואם ביטלת את הOC אכן הבעיה בכרטיס מסך...הדבר היחיד מלבד אחריות הוא לנסות לעלות מתח לליבה ולראות אולי זה ייצב אותה.. :-\
פורסם 2012 בינואר 2713 שנים אולי תנסה להחליף לכרטיס המסך ביוס. לי הייתה בעיה עם הכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770 שהשעון היה רץ רק עד 500MHz במקום 850MHz והצלחתי לפתור את זה ע"י החלפת ביוס.
פורסם 2012 בינואר 2713 שנים מחבר אם אני עושה החלפת ביוס האם יש אפשרות להחזיר לקדמותו במקרה שאני לא יצליח?אתם יכולים למצוא לי ביוס בישבילו?וכמה אחוזי הצלחה יש לזה??
פורסם 2012 בינואר 2713 שנים לא מומלץ להתעסק עם צריבת ביוס ! במקרה ומשהו ישתבש לא תוכל לחזור אחורה! לגבי מתח יש לך מדריך בסטיקי עם התוכנה MSI AB כמו כן יש לך את פורום כרטיס מסך, חיפוש שם יעזור
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים כן..כל כרטיס יעזור לך לבודד את הבעיה..רק אל תשכח להתקין דרייברים מתאימים..
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים in nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti requiescat in pace LOLשיבדוק את זה במחשב אחר קודם... חוץ מזה הוא הזכיר שזה חדש, אז זה בטח עדיין באחריות...
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים קנית אותו יד שנייה? צר לי מאוד אבל נראה לי שמכרו לך כרטיס גוסס... הוא עדיין תחת אחריות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.