פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם,מישהו שמע על זה חוץ ממני?
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים בדרך כלל יש אותיות קטנות למטה בעיתונים ודברים כאלה...אתם יודעים למה אני מתכוון ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר לא מה שאמרו לי זה תשלום חד פעמי , בלי ספק ובלי כלום , הספק זה הלוין שהצלחת מתחברת אליו , חוץ מזה לא נראה לי שהUL כזה איטי וחוץ מזה גם אם הוא היה כזה זה לא משנה כי יש ברירה יותר טובה?
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים היה משהו כזה לפני כמה שנים שנקרא ספייסנט או משהו בסגנון. היה להם אתר קיקיוני משהו שפרסם את השירות הצולע שלהם, ושם המהירות היתה רק בהורדה... החיבור ל-upload (שימו לב!!!) היה באמצעות מודם 56 קיי.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר בסדר מה הקטע אפשר לחשוב שאנחנו איזה DEVIANCE או CLASS או RAZOR או אחד מהאלים , אנחנו בקושי צריכים העלאה.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים even if you have a 10Mbps up and down, you'd still have a minimum ping of 500ms, so you can forget about multiplayer.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים חחח, אני זוכר את Spacenet, בזמנו רציתי להתחבר אליהם, ו"פתאום" הם נפלו והמנכ"ל ברח לארה"ב.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים ד"א החיבור ה"איטי" דרך קו טלפון הוא כדי לחסוך לכם כמה אלפי שקלים לכימותרפיה וניתוחים להוצאת גידולים מהגוף ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים ד"א החיבור ה"איטי" דרך קו טלפון הוא כדי לחסוך לכם כמה אלפי שקלים לכימותרפיה וניתוחים להוצאת גידולים מהגוף ;Dגם ככה הפלאפונים שלי צולים לי את המוח, המסך הורס לי את העיניים, זיהום האוויר ועישון פאסיבי מטנפים לי את הריאות, הקרינה שיש לי בבסיס תסרס אותי, ו-savatage הורסים לי את האזניים... אז עוד בעיה בריאותית בשביל אינטרנט באמת מהיר? אני אקח את הסיכון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.