עבור לתוכן

לווין בסביבות ה 5 אלף שקל לאינטרנט לכל החיים

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם,

מישהו שמע על זה חוץ ממני?

פורסם

לא כולל תשלום לספק האינטרנט*

מהירות כזו , תכין את הארנק

פורסם

פלוס ה-UL מאוד איטי. הכרתי פעם אחד שהיה לו, לא עבר 15K.

פורסם

בדרך כלל יש אותיות קטנות למטה בעיתונים ודברים כאלה...אתם יודעים למה אני מתכוון ;D

פורסם
  • מחבר

לא מה שאמרו לי זה תשלום חד פעמי , בלי ספק ובלי כלום , הספק זה הלוין שהצלחת מתחברת אליו , חוץ מזה לא נראה לי שהUL כזה איטי וחוץ מזה גם אם הוא היה כזה זה לא משנה כי יש ברירה יותר טובה?

פורסם

אין מצב שאתה לא משלם על הספק

פורסם

היה משהו כזה לפני כמה שנים שנקרא ספייסנט או משהו בסגנון. היה להם אתר קיקיוני משהו שפרסם את השירות הצולע שלהם, ושם המהירות היתה רק בהורדה... החיבור ל-upload (שימו לב!!!) היה באמצעות מודם 56 קיי.

פורסם
  • מחבר

בסדר מה הקטע אפשר לחשוב שאנחנו איזה DEVIANCE או CLASS או RAZOR או אחד מהאלים , אנחנו בקושי צריכים העלאה.

פורסם

even if you have a 10Mbps up and down, you'd still have a minimum ping of 500ms, so you can forget about multiplayer.

פורסם

חחח, אני זוכר את Spacenet, בזמנו רציתי להתחבר אליהם, ו"פתאום" הם נפלו והמנכ"ל ברח לארה"ב.

פורסם

ד"א החיבור ה"איטי" דרך קו טלפון הוא כדי לחסוך לכם כמה אלפי שקלים לכימותרפיה וניתוחים להוצאת גידולים מהגוף ;D

פורסם

ד"א החיבור ה"איטי" דרך קו טלפון הוא כדי לחסוך לכם כמה אלפי שקלים לכימותרפיה וניתוחים להוצאת גידולים מהגוף ;D

גם ככה הפלאפונים שלי צולים לי את המוח, המסך הורס לי את העיניים, זיהום האוויר ועישון פאסיבי מטנפים לי את הריאות, הקרינה שיש לי בבסיס תסרס אותי, ו-savatage הורסים לי את האזניים... אז עוד בעיה בריאותית בשביל אינטרנט באמת מהיר? אני אקח את הסיכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים