פורסם 2012 בינואר 2413 שנים כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי...עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים?ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot managerויש לי שם ליבחור:earlier versionו windows 7 ו tools:windows memory diagnostic...אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים disable floopy driveאם אתה לא מצליח להבין (לא שיש פה חיפוש רציני) איך עושים את זה תראה בחוברת של הלוח אם.להתקין מערכת הפעלה מאפס בגלל משהו כזה זה באמת ביזבוז חמצן רציני...לגבי השאלה ההשנייה פשוט תערוך את ההגדרות של הbootloader שלך עם EasyBCD.
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מחבר תודה רבה התוכנה עזרה לי מאוד לגבי ה loppy סידרתי אותו ב BIOS ועכשיו יש לי בעיה אחרת במקומה..: CMOS checksun eror-defaults loaded ו warning!CPU has ben changed וכתוב לי שאני צריך לשמור הגדרות... F1 בשביל להמשיך אבל שמרתי הגדרות ב BIOS והכל וזה מופיע לי מה אני עושה?
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מחבר איך מאפסים את הגדרות הביוס?ניסיתי לעשות הגדרות ראשוניות\בחירת מחדל וזה לא עזר...
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים מחבר תודה רבה התוכנה עזרה לי מאוד לגבי ה loppy סידרתי אותו ב BIOS ועכשיו יש לי בעיה אחרת במקומה..: CMOS checksun eror-defaults loaded ו warning!CPU has ben changed וכתוב לי שאני צריך לשמור הגדרות... F1 בשביל להמשיך אבל שמרתי הגדרות ב BIOS והכל וזה מופיע לי מה אני עושה? מישהו?
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים נא ערוך הכותרת לפי חוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.