עבור לתוכן

זקוק למפרט למשחקים, עד 5,000 ללא מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן!

1. מה התקציב המקסימאלי?

5,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אך לא להתפשר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא

:nono:

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, השאר נעשה על הלפטופ והמדיה סנטר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ישמש

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל מה שחדש ומגניב

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" של דל, FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, אבל לא ברמה של פריצת תקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: כאמור, יש מסך. בנוסף, יש לי G500 שממשיך איתי. אין צורך ברמקולים (עובד עם אוזניות). יש צורך במקלדת.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3, הוא בחדר נפרד ולא סביר שידלוק בלילה (יש מדיה סנטר בסלון שאחראי על ההורדות)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אבל כזה שהחנות תעשה בשבילי בתשלום. אני עצמי לא מבין מהחיים שלי.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבת מחשב (ואוברקלוק) כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - העדפה לחנות אמינה, פחות משנה איפה, אני תל אביבי עם רכב.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא סביר, ולכן אין צורך לבנות על שדרוג.

תודה לכולכם!

פורסם

זה יהיה כיוון בניצול של מלוא התקציב, עם אפשרות לOC מינימלי של 400MHZ מקסימליים, אבל יותר לטובת ביצועי משחקים.

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1

ANTEC Six Hundred 600 Gaming , יחידות 1

מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 ‎B2L-00007‎ USB, יחידות 1

MSI Z68A-G45 Gen3 Z68 Chipset HDMI DVI VGA, יחידות 1

WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX, יחידות 1

Antec NEO ECO 620W, יחידות 1

XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition, יחידות 2

Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1

Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪5000

פורסם
  • מחבר

הרבה תודה. יש המלצות לגבי חנות? כמו כן, איך הולך החיבור מהקרוספייר למסך?

פורסם

רק תיקון טעות קטנה:

התכוונת כנראה למעבד הזה:

Intel Sandy Bridge Core i5 2500k Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1

בקשר לכרטיס המסך: החיבור בין שני הכרטיסים הוא רק בתוך המארז, (על ידי גשר קרוספייר ייעודי) ואתה מחבר את המסך/ המסכים לכרטיס המסך שנמצא הכי קרוב למעבד (הכרטיס העליון), שהוא הכרטיס הראשי (לכאורה) שאליו מוסיפים עוד כרטיס שני.

בהצלחה רבה בקנייה, אחלה מפרט!

פורסם
  • מחבר

תודה דובי. יש לך אולי המלצה על חנות לרכוש בה? יש לי סניף של KSP ליד הבית, אבל את הקודמים קניתי בזיג זאג כי העדפתי את השירות. יש עוד חנויות טובות?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת - הקירור למעבד במפרט הוא למעבדי AMD - איזה קירור יש לבחור?

פורסם

הייי!

הקירור במפרט מיועד גם לאינטל וגם ל AMD

לאינטל לתושבות 775, 1156 ו 1366 ולתושבות AMD,

כך שזה כן מתאים לתושבת המעבד.

בהצלחה רבה!

דובי :)

פורסם
  • מחבר

על הכיפאק, אני מזמין מRSM ^_^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים