עבור לתוכן

מחשב משמיע רעש מוזר

Featured Replies

פורסם

יש לי את המחשב חצי שנה בערך וכל יום אני מדליק אותו והכל עובד טוב ויפה

הפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני הרעש זה היה אתמול בערך והוא עבד יפה בלי רעש בלי כלום

היום אני בא להדליק אותו ופתאום יש רעשים מוזרים כמו רעש של מקרר (למי שמכיר)

אז הוא השמיע רעש כזה כמו של מקרר והמערכת הפעלה עלתה והכל היה תקין אבל לא לקחתי סיכונים כי קצת פחדתי שלא יקרה לו משהו(שלא ישרף פתאום או יהיה קצר) כי זה מחשב של 2000 שקל.. קיצור אני פונה אליכם שתגידו לי ממה הבעיה יכולה לנבוע

פתחתי את המארז ניקיתי לכלוך ואבק סגרתי אותו טוב כמו שצריך ועדיין שהפעלתי עדייו הרעש הזה היה...מישהו אולי יודע ממה זה נובע?

פורסם

תבדוק אם הרעש בוקע מאחד המאווררים, פשוט תפתח את המארז ותקריב אוזן ליד כול אחד מהמאווררים במידה וכן תחליף מאוורר.

אפשרות שנייה רעש שבוקע מהדיסק הקשיח, אם כן סביר שהדיסק פגום תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

מה שאמרת לי עכשיו אלה שני האופציות היחידות?

לא יכול להיות שאולי יש חלק במחשב שהוא קצת רופף (כמו דלת מארז שעשויה מפח או הברזל של הכרטיס מסך?

אין לי ממה לחשוש שלא יהיה קצר או משהו כי אני קצת חושש בדברים האלה וזה מלחיץ אותי

פורסם

היי

אני יכול להוסיף משהו קטן שים לב אם הרעש בא מכוון הספק כוח

פורסם
  • מחבר

היי

אני יכול להוסיף משהו קטן שים לב אם הרעש בא מכוון הספק כוח

אני בטוח בכמעט 100% שהרעש מגיע מהספק כוח למרות שלא בדקתי

סתכל הוצאתי את הכרטיס מסך,סידרתי את כל הכבלים במחשב,חיזקתי ברגים בצורה חזקה מאוד,הפעלתי את המחשב והופ שוב הרעש חזר

אבל יש תצוגה והכל

ישר כיביתי אותו כי אני מפחד קצת שלא יהיה קצר בבית או שהרכיבים של המחשב לא יתקלקלו...

הספק 500W ג'נרי בן כמה חודשים..

הרעש שהוא עושה זה כמו אוטו שנוסע ברוורס (אם אתה מכיר את הרעש הזה)

פורסם
  • מחבר

אז הרעש מגיע מהספק?

אני לא יודע אני מפחד להדליק אותו,אם אני ידליק אותו ופתאום יהיה קצר בבית

הרי שיש קצר בבית ויש רכיבים אלקטרונים פועלים זה יכול לעשות נזקים..

פורסם

למה שלא תקריב את האוזן לספק ואם הרעש גובר סימן שזה הספק, ואז סיכוי לא קטן שזה המאוורר שלו מרעיש ואם כך ויש לך חוש טכני תפרק את הספק ותחליף מאוורר...

פורסם
  • מחבר

למה שלא תקריב את האוזן לספק ואם הרעש גובר סימן שזה הספק, ואז סיכוי לא קטן שזה המאוורר שלו מרעיש ואם כך ויש לך חוש טכני תפרק את הספק ותחליף מאוורר...

כדאי לקחת סיכון ולהדליק את המחשב למרות הרעש שהוא משמיע?

לא יכול להיות הפסקת חשמל פתאום

ואם יהיה הפסקת חשמל זה יכול להרוס רכיבים במחשב..

פורסם

שים לב , תמיד יש סיכוי לתקלת המכשירים האלקטרוניים שבביתך , אך תסביר לי איך אתה רוצה לדעת מה הבעיה בלי להפעיל את המחשב .

תפתח את המארז , וברגע שתפעיל את המחשב ישר תשדל לאתר את מקור הרעש ואז תכבה ותפעל בהתאם .

או שאם אתה מפחד כמו שאתה אומר , אז כך את המחשב שלך למעבדה , שלם להם כסף , ושיבדקו וימצאו את התקלה , הבחירה כולה שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים