פורסם 2012 בינואר 2113 שנים יש לי את המחשב חצי שנה בערך וכל יום אני מדליק אותו והכל עובד טוב ויפההפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני הרעש זה היה אתמול בערך והוא עבד יפה בלי רעש בלי כלוםהיום אני בא להדליק אותו ופתאום יש רעשים מוזרים כמו רעש של מקרר (למי שמכיר)אז הוא השמיע רעש כזה כמו של מקרר והמערכת הפעלה עלתה והכל היה תקין אבל לא לקחתי סיכונים כי קצת פחדתי שלא יקרה לו משהו(שלא ישרף פתאום או יהיה קצר) כי זה מחשב של 2000 שקל.. קיצור אני פונה אליכם שתגידו לי ממה הבעיה יכולה לנבועפתחתי את המארז ניקיתי לכלוך ואבק סגרתי אותו טוב כמו שצריך ועדיין שהפעלתי עדייו הרעש הזה היה...מישהו אולי יודע ממה זה נובע?
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים תבדוק אם הרעש בוקע מאחד המאווררים, פשוט תפתח את המארז ותקריב אוזן ליד כול אחד מהמאווררים במידה וכן תחליף מאוורר.אפשרות שנייה רעש שבוקע מהדיסק הקשיח, אם כן סביר שהדיסק פגום תממש אחריות.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר מה שאמרת לי עכשיו אלה שני האופציות היחידות?לא יכול להיות שאולי יש חלק במחשב שהוא קצת רופף (כמו דלת מארז שעשויה מפח או הברזל של הכרטיס מסך?אין לי ממה לחשוש שלא יהיה קצר או משהו כי אני קצת חושש בדברים האלה וזה מלחיץ אותי
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים מחבר הייאני יכול להוסיף משהו קטן שים לב אם הרעש בא מכוון הספק כוחאני בטוח בכמעט 100% שהרעש מגיע מהספק כוח למרות שלא בדקתיסתכל הוצאתי את הכרטיס מסך,סידרתי את כל הכבלים במחשב,חיזקתי ברגים בצורה חזקה מאוד,הפעלתי את המחשב והופ שוב הרעש חזראבל יש תצוגה והכלישר כיביתי אותו כי אני מפחד קצת שלא יהיה קצר בבית או שהרכיבים של המחשב לא יתקלקלו...הספק 500W ג'נרי בן כמה חודשים..הרעש שהוא עושה זה כמו אוטו שנוסע ברוורס (אם אתה מכיר את הרעש הזה)
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים מחבר אז הרעש מגיע מהספק?אני לא יודע אני מפחד להדליק אותו,אם אני ידליק אותו ופתאום יהיה קצר בביתהרי שיש קצר בבית ויש רכיבים אלקטרונים פועלים זה יכול לעשות נזקים..
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים למה שלא תקריב את האוזן לספק ואם הרעש גובר סימן שזה הספק, ואז סיכוי לא קטן שזה המאוורר שלו מרעיש ואם כך ויש לך חוש טכני תפרק את הספק ותחליף מאוורר...
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים מחבר למה שלא תקריב את האוזן לספק ואם הרעש גובר סימן שזה הספק, ואז סיכוי לא קטן שזה המאוורר שלו מרעיש ואם כך ויש לך חוש טכני תפרק את הספק ותחליף מאוורר...כדאי לקחת סיכון ולהדליק את המחשב למרות הרעש שהוא משמיע?לא יכול להיות הפסקת חשמל פתאוםואם יהיה הפסקת חשמל זה יכול להרוס רכיבים במחשב..
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים שים לב , תמיד יש סיכוי לתקלת המכשירים האלקטרוניים שבביתך , אך תסביר לי איך אתה רוצה לדעת מה הבעיה בלי להפעיל את המחשב .תפתח את המארז , וברגע שתפעיל את המחשב ישר תשדל לאתר את מקור הרעש ואז תכבה ותפעל בהתאם .או שאם אתה מפחד כמו שאתה אומר , אז כך את המחשב שלך למעבדה , שלם להם כסף , ושיבדקו וימצאו את התקלה , הבחירה כולה שלך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.