עבור לתוכן

מפרט למשחקים וOC ללא מסך 2300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בהמלצה מפרט למשחקים ויכולת OC קלה, ללא ציוד הקפי.

אני מעדיף מערכת מבוססת AMD, לוח אמין ויציב, כרטיס מסך נפרד עם 512 מ"ב זיכרון לפחות ויכולת HD, כונן קשיח של 500 גיגה מספיק.

אני מעוניין במערכת שיכולה להריץ את וינדוס 7 בצורה מלאה.

אין דרישות רעש מיוחדות.אני מעדיף מארז פשוט ולא מצועוצע.

אני מעוניין בהצעות מKSP ומזיגזג.

במידה ומערכת AMD לא משתלמת במחיר הזה, אני רוצה מערכת מבוססת אינטל עם i3 21XX לפחות.

פורסם

תענה על השאלון שבחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון האיכות

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי אסטרטגיה, סרטים ואינטרנט

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ' HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לפחות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מכופף בננות

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני כנראה קונה WIN7 בנפרד. אין צורף בהרכבה או במערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או זיגזג

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לוח אם של אסוס או גיגביט, רצוי מערכת מבוססת AMD

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי זיכרון וכרטיס מסך. לא משהו קריטי.

איך זה שונה מהפרטים שכתבתי בפוסט הראשון שלי?

פורסם
  • מחבר

באמפ. (עמוד שלישי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים