עבור לתוכן

מחפש המלצה לקורא ספרים אלקטרוני

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

קודם כל, אני מתנצל אם אני מפרסם את הפוסט במקום לא נכון, לא מצאתי פורום אחר שמתאים. אני סטודנט שקורא הרבה סיכומי שיעורים וספרים על מסך המחשב הנייד שלי. לאחר קריאה ממושכת, העיניים מתחילות לצרוב ולכן אני שוקל לקנות קורא ספרים אלקטרוני (Eink בלבד) שיאפשר לי לקרוא בנוחות.

הדרישות שלי: תמיכה בעברית (לא ממשק אלא הצגת עברית תקינה), הצגת קבצי PDF ו-CHM (כולל עברית). אם יש מכשיר שמסוגל גם להציג קבצי וורד ו-powerpoint זה יהיה יתרון. כל השאר הפונקציות פחות מעניינות אותי.

לגבי גודל מסך, אני ממש מתלבט, על איזה גודל אתם ממליצים (המכשיר ישמש לקריאה רבה - אולי עדיף מסך גדול?)?

אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שמתאים לדרישות שלי (ומן הסתם אני מעדיף שיהיה כמה שיותר זול). אם למישהו יש נסיון עם קוראי ספרים אלקטרונים אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות וטיפים.

תודה מראש!

פורסם

שלום וברוך הבא :hi:.

הדיון מתאים לפורום גאדג'טים. מעביר.

אם אתה צריך תמיכה בעברית יש לך שתי אפשרויות:

א. eVrit - קורא ספרים ישראלי. גרוע בכל רמה אפשרית. ממש לא מומלץ.

ב. Nook Simple Touch - קורא אלקטרוני המריץ אנדרואיד ועל כן מסוגל להציג גם עברית. ניתן להתקין עליו גם אפליקציות (אולי זה יצריך התעסקות עם המכשיר) שיאפשרו לך תמיכה בעוד דברים ופורמטים.

הקוראים האחרים לא מציגים עברית.

כמו שאתה רואה, אין לך באמת בחירה בין גדלים, דגמים וחברות :lol: או שבעצם :-\

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

אם הבנתי נכון, כל שאר הקוראים (חוץ מעברית ו-Nook touch) לא מציגים עברית כלל (גם במסמכי PDF)?!?

לגבי ספרים בעברית אני מבין שאין היצע ואין לי בעיה עם זה (אני לא אשתמש במכשיר בשביל זה), עיקר הקריאה שלי תהיה מסמכי PDF בעברית וספרים באנגלית בפורמט chm או PDF. אין פתרון אחר כי ה-nook קטן מדי (6 אינץ')?

תודה וסליחה על הבורות.

פורסם

לצערינו הרב, אין פתרון אחר...

הם פשוט לא מדברים עברית.

כמובן, שאם אתה מוכן לוותר על מסך e-ink, יש לך מיליון טאבלטים שכן תומכים בעברית. אבל אז זה מפספס את המטרה...

אל תתנצל על בורות, אף אחד לא מצפה ממך לדעת הכל, ולכן באת לפה- לשאול, להתייעץ וללמוד. :xyxthumbs:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני

א) מתערב

ב) שאני כותב בשרשור לא פעיל 7 ימים לפחות..

אותה השאלה לגבי POCKETBOOK-ים.

הם כולם גם לא מדברים עברית?

במיוחד מעניין אותי הדגמים 902 או 903..

פורסם

עם מסך 6 אינץ הNOOK TOUCH כבר עדיף וזול יותר לעומתו

מה גם, שהוא מריח כמו מכשיר אנדרואיד עם ממשק שונה ברגע שקוראים

בחר את התוכנה FB-Reader (ולא את תוכנת ברירת המחדל)

שלום FB

https://market.android.com/details?id=org.geometerplus.zlibrary.ui.android

פורסם

לגבי קריאת קבצי PDF -

מצד אחד - אם קובץ PDF כולל פונטים עבריים מובנים, הוא אמור להיות ניתן להצגה בכל מכשיר שתומך ב- PDF.

מצד שני - בקבצי PDF אין אפשרות לעימוד מחדש, ואם קובץ ה- PDF תוכנן להדפסה על נייר A4, הוא לא יהיה קריא על מסך קטן של "6 או "7. האופציות היחידות הן קוראים עם מסך e-Ink Pearl בגודל "9 :

Kindle DX

Pocketbook 9XX

Onyx Boox M92

ה-Kindle DX תומך כמובן בחנות של אמזון, אבל מכל בחינה אחרת הוא מוגבל (אין WiFi). לדעתי הוא גם לא נמכר בארץ ולא ניתן לשלוח אותו מאמזון ישירות.

ה- 9XX ניתן לקנייה בארץ ותומך בעברית.

ה- M92 כנראה טוב יותר מה - 9XX אבל הוא לא נמכר בארץ (ניתן לקנות ישירות מחו"ל) ותמיכת העברית שלו ב- ePub לא ידועה (אני מניח שזה לא יעבוד). הוא גם הכי יקר.

אני התעניינתי באופן כללי בקניה של ה- 9XX או ה- M92 אבל מעדיף לחכות בינתיים למשהו טוב יותר (מי יוציא לשוק קורא 9" עם מסך eInk שמריץ אנדרואיד עם תמיכה בעברית ??!!)

פורסם

מעניין גם,מי יוצאי טאבלט עם מסך E-Ink.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים