עבור לתוכן

בעייה בדיסק קשיח 500GB WD.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , יש לי בידורית PRO WM-757 עם DVD מובנה עלייה , קניתי כונן חיצוני 500GB של WD ואני מנסה להפעיל אותו ב DVD של הבידורית ואני לא מצליח.

אשמח לעזרה בפתרון הבעייה ! תודה מראש.

פורסם

כנראה שהוא תומך רק בהתקנים עם מערכת קבצים FAT32 ולא NTFS למשל.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות פורמט וכל זה , גם בפורמט EXFAT , כאשר אני מחבר את הדיסק הקשיח לDVD של הבידורית הוא מראה לי כאילו הוא עובד והוא משמיע רעש של עובד אבל הוא לא קורא אותו . יש לי בידורית PRO WM-757

פורסם
  • מחבר

אין בעייה , השאלה איך אני עושה את זה ? אני צריך תוכנה כלשהי או משהו ? שאני עושה פורמט יש לי אפשרות לבחור רק ב NTFS EXFAT .

פורסם
  • מחבר

גיל או כל מישהו אחר שמבין בנושא , אשמח לעזרה !

פורסם

גיבוי לחומרחבר את הדיסק

כנס ל Disk Management

מחק את כל הקונטיינרים על הדיסק

צור קונטיינר חדש ופרמט אותו על FAT32.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את ההסבר שלך , אני אשמח אם תפרט קצת יותר :kopfpatsch:

פורסם

גיבוי לחומר הבנת? יופי. כנס ללוח הבקרה->ניהול מחשב->אחסון->ניהול דיסקים. שם תראה דבר כזה:

format-a-hard-drive-step-1.jpg

כל שורה כזאת למטה מייצגת כונן פיסי. אתה צריך למחוק את כל המחיצות שיש לו (למשל בדוגמה כל משבצת ב-Disk 0 לבצע delete volume)

ואז יהיה לך שטח גדול שאינו מוקצה (unallocated) עליו תעשה קליק ימני ושם אני לא זוכר איך זה נקרא אבל משהו כמו 'הקצה'. אח"כ תוכל

לבצע פרמוט ןלבחור מערכת קבצים.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לעשות את זה רק שהוא לא נותן לי לעשות מחיצה גדולה מ 30GB בפורמט FAT32.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע ממש איך עושים את זה , אבל יש מצב שאתה תתן לי את הסקייפ שלך ואני יעשה שיתוף מסך איתך אחי אז בכיף ותודה רבה .

פורסם

http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/Take-a-screen-capture-print-your-screen

אם גיל יחליט ללכת על הכיוון של שיתוף המסך עם סקייפ - זה כבר ענייין שלו

בגדול הפורום נועד לכאלה שרוצים ויכולים לעזור גם לעצמם

אני חושב שדי קיבלת פה הסברים צעד אחרי צעד

מכאן זה פשוט לעשות את העבודה במקומך - ולא לזה מכוון הפורום.

נא קח דברים אלו בהבנה וברוח טובה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

גבריאל אני הגעתי למצב הזה רק מייאוש , כי כל מה שאמרתם כאן ניסיתי וזה לא עוזר , ויש לי וינדאוז XP , הבידורית פשוט לא קוראת את הדיסק החיצוני הזה ואני לא יודע מה לעשות !

זה בידורית PRO WM-757 אם זה יעזור למישהו לפתור לעומק את הבעיייה אני ינסה כל דבר שיעזור לפתרון הבעייה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים