עבור לתוכן

הגה ופדלים למשחקים, מה ממולץ?ע

Featured Replies

פורסם

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר.

התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה

ולהנות כמה שיותר.

חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים.

ראיתי שיש להם שני סוגים

האחד:

Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel

שעולה 155 ש"ח

השני:

Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel

שעולה 290 ש"ח

מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר?

(כדאי= יחס עלות / תועלת)

או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?

פורסם

באופן כללי בטווח המחירים הזה מדובר בצעצועים ואין הבדל גדול ביניהם. עפ"י ביקורות באמזון על הדגמים שרשמת, בהגה שעולה 155 ש"ח, בניגוד להגה שעולה 290 ש"ח, לא ניתן לתכנת את הכפתורים ולכן ולדעתי עדיף ללכת על ההגה שעולה 290 ש"ח.

הגה יותר רציני ואיכותי כבר עולה לסביבות ה-700 ש"ח (Logitech Driving Force GT).

ההגה המקצועי ביותר של לוג'יטק הוא ה-G27 אבל זה כבר הגה מקצועי ורציני והמחיר בהתאם, כבר עולה לכיוון ה-1600 ש"ח.

פורסם

לא צריך להגזים splashy יש גם ב400-500 כמה הגאים שלא מרגישים כמו צעצוע (אלה של 200 וכו' בהחלט לא יותר מצעצועים מעפנים) למשל הDRIVING FORCE EX שעולה באזור 400 אני חושב, ומספק חוויה די טובה למשתמש הלא כבד ולמי שלא התנסה לפני כן בהגה רציני. כמובן שאם כבר השתמשת בעבר בG25,G27 או אחד ההגאים של FANATEC, כל הגה פשוט לא יתקרב לרמתם וירגיש כצעצוע. אפשר להשיג איתו תוצאות טובות למדי (אני למשל השתמשתי בו לGT3) והFF מורגש בהחלט. מה שכן הוא די רועש ולא חלק כמובן כמו אחיו היקרים יותר אבל לא משהו מחריד לפחות מבחינתי. לפותח הדיון, אתה יכול לחפש ביקורות עליו ביוטיוב יש כמה וכמה. השאלה האמיתית היא על איזה משחק מדובר פה בכלל, כי אם זה מהסדרה הישנה של הARCADE שלהם כמו:CARBON,MOST WANTED, UNDERGROUND ממש אבל ממש לא מומלץ הגה!

בהצלחה :xyxthumbs: .

עריכה: המחירים עלו ואני לא רואה את הEX בפחות מ500 ואת הGT בפחות מ800 מחירים באסה אצלנו...

פורסם

טווח המחירים של פותח הדיון - 300 ש"ח ולא 400-500 ש"ח. לכן התכוונתי להגאים במחירים של עד 300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אם הייתי גיימר רציני שמשחק הרבה כנראה באמת הייתי משקיע וקונה את ה G27.

אבל אני משחק אולי פעם בשבוע וגם זה לא תמיד.

אז אני מעדיף להשקיע את הכסף במשהו אחר, ולהסתפק בהגה פשוט.

שבת שלום :)

פורסם

טווח המחירים של פותח הדיון - 300 ש"ח ולא 400-500 ש"ח. לכן התכוונתי להגאים במחירים של עד 300 ש"ח.

אני מודע לעניין אבל אתה ישר קפצת ל700 (שלא באמת ניתן להשיג במחיר הזה, בארץ) כאילו אין משהו באמצע עד שם, לכן הבהרתי שיש גם בפחות זה הכל. ב300 שקל לא הייתי קונה הגה כנראה, אלא אם כן זה משהו טוב יד שנייה עם אחריות.

פורסם

טעות, טעיתי, טועים. לא חשבתי על זה באותו רגע. דווקא היה לי את ההגה המדובר (Logitech Driving Force Ex) ולאחר זמן מה החלפתי אותו ב-Driving Force GT, לכן זה הדגם שקפץ לי לראש בזמן כתיבת ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים