פורסם 2012 בינואר 2013 שנים ברשותי מארז של AC סיילנטיום T11 ("סיילנט" עלק :pissed: ) יש לי שני כוננים קשיחים של סיגייט 1. st500dm002 2. st31000528as אם אני מחבר את ה500GB אין רעשים מיותרים אם אני מחבר את ה1TB יש רעשים אבל אם אני מוציא את ה1TB מחוץ למארז אז אין שום רעש נ.ב. שני הכוננים חדשים ובאחריות בשני הכוננים הרצתי בדיקה מלאה בMHDD ואין איתם שום שגיאות גם בs.m.a.r.t. הכל תקין
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים כל הרדיסק עושה ויברציות כאלו או אחרות. בגלל זה יצרני מארזים טובים שמים גומי או סיליקון כדי לעמעם את הרעש. אפשר לעשות קומבינות לבד ולהשיג תוצאות דומות. הנה טריק יפה לדוגמא: http://www.spodesabode.com/archive/content/article/hddnoise
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים זו הקומבינה הכי גרועה שראיתי.תוך כמה שבועות או חודשים הגומייה תתייבש והכונן יפול.אם הוא נופל בזמן עבודה הוא גם נהרס.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים נכון, וכותב המדריך גם זכר לציין עובדה זאת. עדיף להשתמש בגומי לבגדים שאפשר למצוא בכל חנות חוטים וכלי תפירה. הדברים האלו מיועדים להחזיק שנים על גבי שנים באופן פעיל.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים ^ בהחלטעוד משהוא רעשים חזקים נגרמים בגלל רעידה של מתכת על מתכת בנקודת מגע ביניהםבמקרה של רעשים חזקים, הידוק של כל הברגים וכמה פדים מגומי בין החלקים יתנו שקט משמעותי, גם בלי לתלות את הכונן אל גומיות. היתרון הוא שניתן להזיז ולהפוך את המחשב בלי שהכונן יצא מהמקום כמו בתלייה אל גומיות באוויר
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר יש לי כונן עתיק (8.4GB) של סיגייט עם כיסוי גומי שחור העברתי אותו לכונן החדש מבלי לקרוע אותו אבל אין כזה שינוי [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים הגומי אמור להיות בין חלקי מתכת בנקודת המגע שלהם, לא מעל הכונן כולוואיך בדיוק הצלחת להלביש את הגומי הזה אל הכונן החדש (שאין לו כאלה פינות עגולות כמו לסיגייט)
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר עוד עדכון עם ההגומיות הצלחתי איכשהו להוציא את הגומי של הHDD הישן מבלי לקרוע אותו (רצ"ב התמונות) mission accomplished טיפ לחיים AC טובה לקירור בלבד!!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים תעיף את הגומיות שם , אתה לא רוצה שהHDD יפול לך נכון ? תעשה מה שאמרתי לך ..
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים גומיות רגילות זה די מסוכן.תוך כמה שבועות/חודשים הם עלולים להתייבש ולהקרע.גם מגובה נמוך המכה יכולה להרוס את ההרדיסק.הרעיון טוב, הביצוע טוב, הגומי לא.לך מחר לחנות כלי תפירה וקנה רצועת גומי לבגדים.אם יש לך ערכת תפירה בבית אולי זה כבר נמצא שם.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר תעיף את הגומיות שם , אתה לא רוצה שהHDD יפול לך נכון ? תעשה מה שאמרתי לך ..חיברתי גומיות עם הבד הלבן וגם הHDD מכוסה כולו בסיליקון של הHDD הישן (ההוא של ה8.4GB) וגם הוא הוא לא יושב ממש גבוהה אז גם אם הוא יפול זה לא תהיה נפילה רציניתנ.ב.: סליחה עד הדאבל פוסט
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים בזמן שה HDD עובד גם נפילה הכי קטנה תהרוג אותו בסיכוי גבוה מאודאבל אם אלה הגומיות הלבנות של הבגדים אז אין בעיה כי הן לא נקרעות בקלות - רק תחליף אם אתה רואה שהיא מתחילה לאבד את הגמישות שלה כגומיה אחריי כמה שבועות או חודשים
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר בהתחלה עבדתי לפי המדריך הזה: How to reduce hard disk noise and vibration אבל מה אתם אומרים על זה?: מה יתפוס ליותר זמן? אזיקון פלסטיק או גומי בד לבן??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.