פורסם 2012 בינואר 1913 שנים שלום לכולם...יש לי שלושה הארדיסקים של סמסונג. שניים של 1 טרה בייט זהים ועוד אחד של 2 טרה בייט. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875את ה1tb הזהים קניתי כשהרכבתי את המחשב ועבד יפה עד שקניתי את ה2tb.זה היה לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר אם הבעיה התחילה בדיוק אחרי התקנת ה2tb.הבעיה: המחשב נתקע כשאני פותח תיקיות ל5-10 שניות וזה קורה הרבה, בזמן שהוא נתקע, יש רעש מהמארז כמו שריקה כזאת.יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט ud5 (נראה לי, אם זה חשוב אני אברר). טכנאי ניסה לפרמט, שינה את ההגדרות בביוס הכחול הזה וכלום לא עזר, ניסה לשים כל כונן לבד ולא עבד...הבעיה היא שאין לי מושג איזה הארדיסק עושה את הבעיה והחנות שקניתי ממנה פשטה את הרגל (skypc). מה עושים? בבקשה תעזרו, כבר שנה יש לי את הבעיה הזאת וחבל לי, כי שילמתי מלא כסף על המחשב בזמנו והוא כל היום נתקע.תודה...
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים תוריד תוכנה לבדיקה מהאתר של היצרן ותריץ בדיקה על כל הרדיסק בנפרד.ראיתי שמדובר בכוננים של סמסונג. מכיוון שהם עכשיו חלק מסיגייט, זה מפנה אוטומטית לאתר של סיגייט ושם לא מצאתי תוכנה להורדה.אם לא תמצא את התוכנה של סמסונג, נסה לבדוק בתוכנה צד שלישי כגון HD Tune.פרטים נוספים בסטיקי כוננים קשיחים
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר ספק כוח 650 וואטמספיק?בקשר לתוכנות אני לא מצליח למצוא תוכנה לבדיקה להארדיסרים האלה, יש מצב מישהו מחפש לי?אני ממש לא מבין בזה... נכנסתי לקישור שנתתם ולא מצאתי את עצמי.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מכיוון שלא מצאתי את התוכנה של סמסונג, נסה לבדוק עם HD Tune:http://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר תודה רבהץהנה התוצאות:שני הזהים של 1 טרה ואז ה2 טרהץHD Tune: SAMSUNG HD103SJ BenchmarkTransfer Rate Minimum : 0.2 MB/secTransfer Rate Maximum : 134.0 MB/secTransfer Rate Average : 84.6 MB/secAccess Time : 13.7 msBurst Rate : 160.0 MB/secCPU Usage : -1.0%HD Tune: SAMSUNG HD103SJ BenchmarkTransfer Rate Minimum : 69.2 MB/secTransfer Rate Maximum : 140.0 MB/secTransfer Rate Average : 112.3 MB/secAccess Time : 14.6 msBurst Rate : 163.8 MB/secCPU Usage : -1.0%HD Tune: SAMSUNG HD203WI BenchmarkTransfer Rate Minimum : 48.6 MB/secTransfer Rate Maximum : 117.3 MB/secTransfer Rate Average : 87.7 MB/secAccess Time : 14.0 msBurst Rate : 163.7 MB/secCPU Usage : -1.0%בעיקרוו רשום שכולם במצב ok בלשונית הhealth וגם בeror scan לא רשום תקלה או משהוץהתמונות ננראות שונות מדיסק לדיסק, יש צורך להעלאות אותן?
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים Error Scan אמור לקחת זמן וצריך להריץ את הבדיקה על כל דיסק בנפרד. נכנסים ללשונית Error Scan, בוחרים את הדיסק הרצוי ולוחצים על Start.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר הכל יצא בסדר בבדיקה ירוק כמו הדשא של השכן. אין אפילו נקודה אדומה אחת בשלושתם. מה זה אומר, שהבעיה לא בהארדיסקים? מה עושים עכשיו? פאק, כמה זמן לקח הבדיקה הזאת... 3 שעות לכל הארדיסק. אם אני מגלה שזה אחד הארדיסקים שעושה את הבעיות אני מעלה אותו קורבן, שובר אותו ומוציא את העצבים חחח... ן דרך אגב, שמתי לב שיש לך את אותם הארדיסקים כמו שלי, עשו לך בעיות מתישהו, או ששמעת על אנשים שנתקלים איתם בבעיות? תודה על ההתייחסות.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים הייתי מהמר על זכרונות, או בדיקת ווירוסים.נסה לעשות סריקה עם malwarebytes anti-malwareתעשה גם איחוי דיסק, וניקוי הדיסק.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר הייתי מהמר על זכרונות, או בדיקת ווירוסים.נסה לעשות סריקה עם malwarebytes anti-malwareתעשה גם איחוי דיסק, וניקוי הדיסק.לא נראה לי שזה יעזור כי פירמטתי איזה 6 פעמים מאז ואיחוי דיסק הווינדוס 7 עושה אוטומטי כבר, לא? אני אעשה בכל מקרה את כל מה שרשמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.