עבור לתוכן

האם אחריות תקפה גם אם הייתה הפסקת חשמל ושרפה את כל המחשב?

Featured Replies

פורסם

אם קניתי מחשב חדש וכולו הלך לי , האחריות תחליף לי הכל לחדש? או שעושים עם זה בעיות.?

פורסם

כעיקרון היא לא תקפה אפילו כתוב על תעודת האחריות.

מצד שני אם לא תיהיה להם הוכחה שזה כתוצאה מהפסקת חשמל הם יחליפו לך.

אם אתה כל כך חושש תדאג לספק איכותי ,מגן ברקים או אל פסק

פורסם
  • מחבר

אל פסק באמת כלכך מומלץ (אם להתחשב גם במחיר שלו)? כי היו לי כמה מחשבים בשנים האחרונות והיו הרבה הפסקות חשמל וברוך השם לא קרה כלום

פורסם

מומלץ בעיקר לפרנואידים או למעכות ששוות עשרות אלפי שקלים.

מחשב ביתי יסתפק במגן ברקים וספק איכותי.

פורסם

אם זה באשמת חברת החשמל הם אמורים לכסות את הנזק.

בעיקרון איך שזה קורה אתה אמור לרשום את התאריך והזמן המדויק, ולפנות אליהם בהקדם האפשרי.

פורסם

לנסות להשיג אחריות מגורם אחר (גם אם אשם באמת או שאתה לא דאגת למספיק הגנה וכו וכו) זה סתם ייקח זמן וטרטורים.

אפשר להיות "תמימים", אם יש לך אחריות תקפה, לבוא לחנות ולהגיד "פתאום מאתמול לא עובד" וזהו.

אני יודע שזה טיפה ניצול אבל אם יש אחריות על חומרה למה לא לממש אותה בלי יותר מדי סיפורים מסביב.

פורסם

מומלץ בעיקר לפרנואידים או למעכות ששוות עשרות אלפי שקלים.

מחשב ביתי יסתפק במגן ברקים וספק איכותי.

אני חולק על דעתך לגמרי - מחשב ביתי לעולם יעלה בסביבות 4000 שח (כולל מסך) אם לא מעבר לכך- כלום לא שווה להשקיע 300-600 שח כדי לשמור עליו?

אני לא מחבר מחשב בלי אל פסק אף פעם - אחת ל-3 שנים אני גם מחליף אל פסק - באיכות החשמל שאנחנו מקבלים בארץ (בעיות תשתית - הפסקות חשמל יזומות - בעת עומס או סתם) זה נראה לי MUST.

פורסם
  • מחבר

מה זה מגן ברקים? כמו אל פסק פשוט יותר חלש? מה יותר משתלם? ומה שונות הפעולות?

פורסם

יש להם שימושים שונים.

אני אסביר את זה בפשטות:

מגן ברק זה רכיב שמתחבר לשקע החשמלי ויש בו מייצבי מתח על מנת שבמידה ותהיה קפיצת מתח שלא תלויה בך אז המכשיר לא יינזק כתוצאה ממתח גדול מדיי. (המחיר לא יקר בכלל)

אל פסק זה כמו סוללה ענקית שבמידה ויש הפסקת חשמל - אתה תוכל להמשיך להשתמש במכשירים שמחוברים אליו בין אם זה רק כדי לסגור את המחשב בצורה בטוחה ולשמור את המסמכים החשובים שלך או קצת מעבר לזה (המחירים מאוד גבוהים כשמדובר באל פסק איכותי).

פורסם

אני אישית תמיד עובד עם אל פסק

וגם אם יש לספק שנתיים אחריות אני לא לוקח שום סיכון

פורסם

לי אף פעם לא נגרם נזק כתוצאה מחוסר שימוש באל פסק / מגן ברקים.

אולי זה כי אני גר במקום שאין לו בעיות מתחים רבות ולכן אני לא טורח לשלם מאות שקלים על אל פסק.

פורסם
  • מחבר

ומגן ברקים עוזר בעת הפסקת חשמל? הוא משאיר את המחשב דולק?

פורסם

לא. הוא רק יגרום לספק כוח לא לקבל את השוק של החיים שלו ואולי להרוס לך רכיבים נוספים במחשב.

פורסם
  • מחבר

ואל פסק - הוא לא נגד ברקים.? אם לא אז צריך במחשב גם אל פסק וגם מגן ברקים?

פורסם

שום דבר לא נחוץ. אם אתה חושש וידוע לך שיש לך בעיות מתחים באיזור המגורים שבה אתה חי אז מומלץ לברר עלויות של דברים כאלו.

מעבר לזה אם אני זוכר נכון - אל פסק הוא משמש גם כמגן מברקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים