פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים משחה מצויינת במיוחד בהתחשב במחיר הזההיא לא מוליכההבעייתיות שלה היא בעיקר במריחה
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר משחה מצויינת במיוחד בהתחשב במחיר הזההיא לא מוליכההבעייתיות שלה היא בעיקר במריחהתוכל לפרט קצת יותר?
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים 30 שקל??? זה זול מדי לפי מה שאני זוכר... אבל אני בטח לא מעודכן היא מעולה. מציגה תוצאות יותר טובות מהAS2.
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים לפי מה שהבנתי היא הרבה יותר צמיגית ממשכות אחרות, כך שלמרוח ממנה שכבה דקה ואחידה זה לא הדבר הכי פשוט בעולםבכל אופן תבדוק באתר של ארקטיק, יש להם מדריכים למריכה - יכול להיות שהם ממליצים פשוט למקם גוש קטן של משחה באמצע ההליבה ולתת לה להתפרש ולהמרח בזמן שמהדקים את ההיטסינק, אני לא זוכר בדיוק
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים גם אני שמעתי שאמרו דברים על קשיי מריחה. לא קשה, טיפה סמיכה, אבל אין בעיות מריחה. כן כתוב באתר שלהם שכדאי לשים טיפה ואז את הסינק...אני פשוט השתמשתי בלהב (של סכין יפנית) למרוח שיכבה דקה ואחידה
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר כן אני גם בדרך כלל מורח שכבה דקה (לא דקה מידי.. אבל דקה)אף פעם אני לא ממש משקיע זמן למרוח שכבה אחידה, שיהיה פחות או יותר בלי גבעות והריםכי בסך הכל שהסינק לחוץ חזק חזק כל השכבה מתאחדת אז למה צריך למרוח אחיד..?ומה בקשר למרוח על הסינק ולתת לזה לספוג כמו שכתוב במדריך? זה באמת עוזר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.