פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתראבל אני לא יודע איך לגזור אותן?איך אני גוזר אותך?גוזר את השחור?גוזר את הלבן?תעזרו לי בבקשהד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר ושאלה נוספת, איך מעבירים את הציור מהדף אל המארז?זה פשוט...כשאתה צובע את המארז אתה מדביק את השבלונה למארז ומרסס את הצבע דרך השבלונהואז יוצא הציור על המארז
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים יש תמונות במדור ההורדות ואתה יכול למצוא סתם ציור שאתה רוצה להדפיס ולגזור , ככה אני עשיתיבסך הכל אין שבלונות מיוחדות שאתה יכול לקבלזה רק תמונות לדפסה וגזירההמלצה שלי מהדף של המדפסת תעביר לנייר בריסטול קשיח ואותו תשים על המארזאו אם יש לך נייד מדפסת עם גב דביק שיצא בקלות מהמארז ולא ישאיר סימני נייר.. (כאלה שהם שקופים, כמו של תמונות מפיתוח)
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים יש שתי צורות צביעההראשונה זה לגזור רק את הציור מה שמשאיר לך את שאר הנייר שלם עם חור בצורת הציור שלךעליו לעבור עם צבע (או ספריי, הרבה יותר נוח) וככה נשאר לך על המארז הציור שגזרתאו לגזור את הציור ולהשאיר רק אותו, את כל השאר מסביב לזרוקאותו להדביק למארז ולעבור עם ספריי, מה שמשנה לך את כל הצבע של המארז ומשאיר רק את הציור שבחרת בצבע של המארז הישןשזה מה שאני עשיתי מכוון שהמארז היה כולו לבן ומשעמם העדפתי שהוא יהיה בצבע כחול
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מחבר יש למישהו שבלונות למארז חוץ מאלה שיש במדור ההורדות?כל שבלונה תהייה טובה
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים יש איזה אתר פרטי קטן, לא כל כך מוכר בשם גוגל אתה יכול להכנס אליו דרך www.google.co.il למעלה ללחוץ על תמונות ולרשום שם, זה כמו מנוע חיפוש כזה.. אתה רושם שם באנגלית מה אתה רוצה שיהיה או שם של איזה סמל ואני דיי בטוח שהוא ימצא לך אותו! אתה מדפיס אותו על דף וגוזר.. והופה יש לך את הסמל.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים יש איזה אתר פרטי קטן, לא כל כך מוכר בשם גוגל אתה יכול להכנס אליו דרך www.google.co.il למעלה ללחוץ על תמונות ולרשום שם, זה כמו מנוע חיפוש כזה.. אתה רושם שם באנגלית מה אתה רוצה שיהיה או שם של איזה סמל ואני דיי בטוח שהוא ימצא לך אותו! אתה מדפיס אותו על דף וגוזר.. והופה יש לך את הסמל. לא כלכך מוכר? וזה מי אמר? אני לא מאמין שיש יותר מ2% בפורום (כל מה שקשור לחומרה, מודינג ואוברקלוקינג) שלא מכיר את גוגל... אף פעם לא חיפשת איזה Reviews או משהו?
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר אבל את אלה שבאתראיך אני גוזר???לגזור את השחור?או לגזור את הלבן??מה אני עושה? איך??
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים לא כלכך מוכר? וזה מי אמר? אני לא מאמין שיש יותר מ2% בפורום (כל מה שקשור לחומרה, מודינג ואוברקלוקינג) שלא מכיר את גוגל...אף פעם לא חיפשת איזה Reviews או משהו?ציניות!DUHHHHHHHHHתגזור את השחור....ואז תעשה עם הספריי וזהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.